Droomzomer nu met 100,- korting! - De unieke combinatie van sport kijken en vakantie

Waar het wielerhart vol van is

De Mont Ventoux beklimmen of toch liever de Stelvio? Een trainingsstage óf met familie en vrienden op fietsvakantie? Waar je wielerhart ook vol van is, TUI Sports verzorgt complete wielerreizen naar fameuze beklimmingen en schitterende fietsgebieden. Je hoeft alleen nog maar zelf te trappen, de rest doen wij.

Hieronder vind je ons aanbod. Staat je gewenste reis er niet tussen? Vul dan dit formulier in.

TUI Sports

De bergen op de achtergrond, de finishlijn ver vooruit. Wielrenners starten bij TUI Sports. Ter voorbereiding op het nieuwe seizoen maak je de eerste kilometers van het jaar in een heerlijk klimaat. Alleen of met je (wieler)vrienden. We verzorgen wielerreizen die van start tot finish verzorgd zijn. 

Fiets

Bij TUI Sports begrijpen we hoe zuinig je bent op je fiets. Neem je je eigen ros mee en ga je met het vliegtuig of met de auto, vervoer de fiets dan veilig in een fietskoffer of fietsdoos. Bij de racefietsspeciaalzaak kunnen ze je er alles over vertellen. Bij Wiel-rent kun je een fietstas of fietskoffer huren. 

En wil je één van onze fietsen gebruiken, dan kies je uit allerlei modellen en kwalitatief hoogstaande huurfietsen. TUI Sports zorgt ervoor dat je een fiets krijgt die goed onderhouden is en dat de lokale fietsspeciaalzaak ‘m perfect voor je afstelt.

Begeleiding

De reisbegeleiding van TUI Sports weet wat het is om de man met de hamer tegen te komen. Voor groepen bieden we de mogelijkheid je reis te begeleiden van A tot Z zodat jij tijdens je rit alleen maar hoeft te trappen en te genieten van de schitterende omgeving. Je fietst over vooraf uitgestippelde routes door de Spaanse, Franse of Italiaanse bergen. Ook op niet-begeleide wielerreizen ben je verzekerd van een zorgeloos totaalpakket van hotel tot huurfiets en krijg je de mooiste fietsroutes voor je navigatie.

Goed verzekerd op reis!

Wij vinden het zeer belangrijk dat je goed verzekerd op reis gaat en adviseren je om een reis- en/of annuleringsverzekering (optioneel i.c.m. een blessuredekking) af te sluiten. Onze verzekeringen sluiten exact aan op je reis en hebben dekkingen die uniek zijn op de Nederlandse markt!

Reisvoorwaarden

Op de reizen van TUI Sports zijn de Algemene Reisvoorwaarden TUI van toepassing. Daarnaast zijn er afwijkende voorwaarden van toepassing.

TUI Sports
  • Fietsvriendelijke hotels
  • Gegarandeerde startbewijzen
  • Van Stelvio tot trainingsstage
  • Professionele huurfietsen
  • Unieke reizen
  • Mail: sports@tui.nl
Bel TUI Sports op 088 - 088 58 58
Nieuwsbrief TUI aanmelden nieuwsbrief