Hola Canarische Eilanden! Bij vertrek 31/10 - 1/11: incl. sneltest op Schiphol

Na de feestdagen toe aan nieuwe energie? Tijdens een stedentrip januari met TUI ontdek je de leukste steden en bezoek je verschillende highlights. Dé ideale manier om in een korte tijd de batterij weer op te laden. Verblijf tijdens een citytrip januari in het hart van Europese metropolen als Londen en Barcelona. Of ervaar big, bigger, biggest tijdens een bezoek aan New York. Het hotel van TUI ligt midden in het bruisende Manhattan!

Waarheen in januari?

Ontdek de mooiste steden in januari

Wandel je in januari over de Ramblas in Barcelona of slenter je langs de Theems in Londen van highlight naar highlight? Kies voor een goedkope stedentrip januari en ontdek Europese metropolen in winterse sferen. Zo kun je in een kort tijdsbestek veel nieuwe indrukken op doen en kun je met een frisse blik en vol energie de winter door. Wat zijn eigenlijk de beste steden voor een weekendje weg januari? Ben je op zoek naar reusachtige gebouwen, hotdogs en yellow cabs? Vlieg dan met TUI naar ‘the city that never sleeps’ New York. Laat je verwonderen door honderden meters hoge wolkenkrabbers en het ultramoderne Times Square waar enorme beeldschermen het straatbeeld vormen. Of kies voor een goedkope stedentrip januari naar Londen. Aanschouw de imposante Tower Bridge of bezoek het Natural History Museum waar je vele skeletten van dinosaurussen kunt vinden!

Lentezon in januari

Terwijl het in ons kikkerlandje vaak nog guur is met temperaturen rond het vriespunt, liggen deze in het zuiden van Europa al wat hoger in januari. Vlieg je bijvoorbeeld met TUI naar Barcelona tijdens een stedentrip in januari, dan kun je al genieten van een voorzichtig lentezonnetje. Wandel over de Ramblas en schuif vervolgens aan bij een restaurant om een bord Paella te bestellen. In de zon is het hier al goed toeven op het terras met aangename temperaturen. Wil je echt genieten van de zon tijdens een citytrip in januari? Laat TUI je dan brengen naar Dubai Stad. Vanuit het luxe hotel van TUI loop je zo naar het strand waar je kunt genieten van de warme zon in dit Emiraat. Laat je op TUI.nl inspireren voor een weekendje weg in januari en kijk ook eens naar onze speciale aanbiedingen en Last Minutes.

Andere populaire pagina's

Last Minute januari

Een last minute januari boeken? TUI heeft een uitgebreid aanbod met lastminute vakanties in januari binnen en buiten Europa. Bekijk onze goedkope lastminutes!

Bekijk het aanbod

Luxe weekend weg

Toe aan luxe? Ga een weekendje weg, met eigen vervoer, met het vliegtuig of met de trein. In een mooi hotel met goede service.

Bekijk het aanbod

Romantische stedentrip

Liefde is… met je geliefde de meest romantische steden ter wereld te ontdekken. Bekijk de TUI tips voor de meest romantische stedentrips en weekendjes weg!

Bekijk het aanbod