Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Ben je op zoek naar een weekend skiën? Wanneer je met de auto de Duitse grens passeert is het slechts 3 uur rijden naar het Zwarte Woud, waar de pisten van Willingen en Winterberg op je wachten. Een mini ski naar Sankt Anton of Sölden in Oostenrijk kan natuurlijk ook. En wil je liever niet zelf rijden, pak dan de bus of de trein. Ook wie tijdens een korte skivakantie zijn kunsten wil laten zien op de 600 kilometer aan skipistes in Val Thorens is bij TUI op het juiste adres.

Short Ski per bus, trein, auto of vliegtuig

TUI heeft korte skivakanties voor ieder budget. Of je nu kiest voor een mini ski Italië met het vliegtuig, op zoek bent naar een shortski met de bus of trein naar Oostenrijk of liever zelf met de auto een weekend gaat skiën in het Zwarte Woud in Duitsland boekt: je vindt het bij TUI.

Mini ski: korte skivakantie vol plezier

Sta je deze winter graag op je ski’s of snowboard in de sneeuw, maar wil je niet zo lang van huis? De TUI miniski wintersport vakanties zijn er speciaal voor gemaakt. Oostenrijk is zoals ieder jaar de meest populaire wintersport bestemming, ook voor een korte skivakantie. Het skigebied Zell am See / Kaprun staat niet alleen bekend om de fantastische skipistes, maar natuurlijk ook om de gezellige après-ski. Datzelfde geldt voor Sankt Anton. Bijkomend voordeel: bij je miniski Oostenrijk is een TUI skipas inclusief. En natuurlijk smul je bij de piste ook van Wiener Schnitzels en Kaiserscharrn.

Short Ski Val Thorens: ontdek de Franse Alpen

Bienvenue a Val Thorens, welkom in het hoogstgelegen skiresort van Europa. En met de 600 kilometer aan pistes dat Les Trois Vallées rijk is, ook direct Europa’s grootste wintersportgebied. Wie hier een korte skivakantie boekt vindt naast de fantastische wintersport mogelijkheden ook meest bruisende après-ski van heel Frankrijk. Door de hoge ligging van Val Thorens is deze wintersportbestemming erg sneeuwzeker. En stond Val Thorens tot voor kort bekend vooral bekend als een skigebied voor jongeren en studenten, tegenwoordig kan iedereen er terecht.