Boek nu je zomervakantie!
  • Tot 100,- extra korting p.p.
  • Flexibele Omruilgarantie
  • Geld-Terug-Garantie

* Let op! Prijzen zijn exclusief € 29,- boekingskosten

Disneyland®️ Paris zal heropenen vanaf 13 februari 2021:
het is tijd voor magie!

Door de laatste overheidsmaatregelen die voor Frankrijk zijn aangekondigd is het niet mogelijk om de Disneyland Paris ervaring aan te bieden tijdens deze periode. De bestemming zal daarom gesloten blijven t/m 12 februari 2021.

We kunnen niet wachten om je vanaf 13 februari 2021 weer te verwelkomen in Disneyland Paris!

Jij maakt de magie! Het is bijna tijd en we hebben er zin in!

Flexibele boekingsvoorwaarden voor je gemoedsrust!

Momenteel kan je jouw boeking tot 7 dagen voor aankomst kosteloos annuleren of wijzigen (exclusief vervoers- en verzekeringskosten - hierop zijn de standaardvoorwaarden van toepassing). Profiteer van deze flexibele betalingsmogelijkheden.

Boek je verblijf

Ontdek de magie van Disney

Een babbeltje met Donald, grappen maken met Goofy en even knuffelen met Mickey. Kinderdromen komen uit in Disneyland Paris. Eindeloos plezier met het gezin in een wereld van magie waar verbeelding tot leven komt.

Niet alleen voor de kleintjes is Disneyland Paris een waanzinnige beleving. Ook de oudere kinderen kunnen hun geluk niet op met meer dan vijftig attracties voor jong en oud. Kijk hier voor de laatste aanbiedingen.

  • Verblijf
  • De Disney® Parken
  • Aanbiedingen

Beleef nog meer Disney magie met een verblijf in de Disney® Hotels


Disney Hotels

Beleef vlakbij de Disney Parken volop magische momenten in één van de zes Disney Hotels. Word wakker in een droomwereld waar elk detail je de magie van Disney laat beleven. Met keuze uit zes Disney Hotels, elk met een eigen thema, vind je altijd de perfecte accommodatie die aansluit bij je wensen en je budget. Bovendien profiteer je bij elk verblijf in een Disney Hotel van speciale Disney voordelen, zoals de Disney Parken op loopafstand, ontmoetingen met Disney Figuren in je Disney Hotel en nog veel meer.

Vakantieparken

Ervaar de magie van de natuur in de twee gezellige en ontspannende vakantieparken. Relax en geniet van het avontuur tijdens je verblijf in deze heerlijke resorts in het hart van de natuur. Kleine en grote pioniers genieten in Disney’s Davy Crockett Ranch van het zwembad en de bosactiviteiten. Of strijk neer in Villages Nature© Paris by Center Parcs en leef je uit in het natuurlijk verwarmde subtropisch zwemparadijs Aqualagon. Alle accommodaties bieden een volledig ingerichte keuken om in alle vrijheid volop te kunnen genieten.

ONTDEK DE HOTELS VAN DISNEYLAND PARIS

Disneyland Paris heeft twee Parken: het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park. In het Disneyland Park ga je door vijf verschillende landen met elk een eigen thema. Je gaat op avontuur in het Wilde Westen of neemt een kijkje in de toekomst.

Het Walt Disney Studios Park neemt je mee in de wereld van de film. Je ziet achter de schermen hoe special effects tot stand komen. Te heftig? Ga dan met Rémy op avontuur in de keuken, gebaseerd op de film Ratatouille.

Als je geen zin hebt om te wachten, maak dan gebruik van de gratis Fastpass service. Met deze service hoef je minder lang in de rij te staan bij de populairste attracties in de Disney Parken.

Disney Village

Na een dag vol actie kun je ontspannen, shoppen en eten in Disney Village. Hier vind je mooie souvenirs en eet je in één van de themarestaurants zoals Café Mickey. Disney Village ligt net buiten de Disney Parken dus hier kun je tot laat in de avond eten, drinken en rondsnuffelen.

Sommige ervaringen, shows of evenementen zijn mogelijk niet beschikbaar of kunnen worden gewijzigd vanaf de heropening, afhankelijk van de evolutie van de hygiëne- en veiligheidsmaatregelen en aanbevelingen van overheidsinstanties. Kijk voor de laatste updates op www.disneylandparis.com

ONTDEK DE PARKEN VAN DISNEYLAND PARIS

Aanbiedingen Disneyland® Paris

Beleef een magisch voorjaar!

Als je voor 10 maart boekt, ontvang je wintervoordeel voor je Disney verblijf (Disney Hotel + toegangstickets). Dit voordeel is geldig voor aankomsten van 13 februari t/m 31 maart 2021.

Boek nu voor aankomsten van 1 april 2021 t/m 30 maart 2022.

BEKIJK ALLE AANBIEDINGEN VAN DISNEYLAND PARIS
Voordelig naar Disneyland® Paris

Op dit moment worden er geen administratiekosten in rekening gebracht door Disneyland Paris en bespaar je daarmee €29 (onder voorbehoud van wijzigingen). Sommige ervaringen, shows of evenementen zijn mogelijk niet beschikbaar of kunnen worden gewijzigd bij heropening, afhankelijk van de ontwikkeling van de gezondheidsmaatregelen en aanbevelingen van overheidsinstanties. Kijk op DisneylandParis.com voor meer informatie. Promotiematerialen laten de huidige operationele richtlijnen en veiligheids- en gezondheidsmaatregelen(zoals het verplicht dragen van een mondkapje voor gasten vanaf  11 jaar en afstandsmaatregelen) niet zien. Kijk op DisneylandParis.com voor belangrijke details die je moet weten voor je bezoek.

Gedurende de coronaviruspandemie kan je jouw boeking tot 7 dagen voor aankomst kosteloos wijzigen of annuleren (exclusief verzekerings- en vervoerskosten, indien van toepassing), dankzij onze flexibele boekingsvoorwaarden. Euro Disney behoudt zich het recht voor om deze voorwaarden niet meer toe te passen en terug te keren naar de standaard annulerings- / wijzigingskosten (zoals weergegeven in de algemene voorwaarden voor boekingen) wanneer de regio Parijs door de bevoegde autoriteiten niet langer wordt beschouwd als een risicogebied met betrekking tot Covid-19.

TUI is bemiddelaar bij het tot stand komen van de boeking bij Disneyland Paris. De betaling van de boeking vindt rechtstreeks plaats aan Disneyland Paris, betaling d.m.v. TUI reischeques/reiskadobon is niet mogelijk. Bij eventuele klachten over de uitvoering van de boeking dien je je te wenden tot Disneyland Paris.