Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Last Minute Kindervakantie

Zwembaden met glijbanen, attractieparken om de hoek en spannende activiteiten in de natuur: dat zijn de ingrediënten voor een Last Minute Kindervakantie van TUI. Tijdens de zomervakantie is het tijd voor leuke activiteiten en quality time met het gezin. Bij TUI vind je kindvriendelijke vakantieparken en uitgebreide All Inclusive hotels voor een onvergetelijke kindervakantie.

Kindervakanties voor waterratten en durfallen

Zoek je op korte termijn dé bestemming voor jouw waterratten? Dan is een Last Minute Kindervakantie naar een SPLASHWORLD hotel van TUI een droom die uitkomt. In het hotel aan de Turkse Rivièra heeft zelfs een piratenthema. Met de spannende glijbanen voelen ze zich aan als een vis in het water. En voor wie gek is op snelheid en avontuur is een gezinsvakantie naar een vakantiepark ook zeker een goed idee. Dichter bij huis, in het vakantiepark in het Duitse Cleebronn loop je vanaf je boomhut zo naar de wilde dieren terwijl de durfals een ritje in de Katapult achtbaan maken. Of slaap je liever vlakbij Disneyland Paris? Je favoriete Disney films komen hier tot leven. En wees eerlijk, welk kind wil dat nu niet?

Zorgeloos erop uit

Met een Last Minute Kindervakantie ben je in no-time schelpen aan het zoeken en zandkastelen aan het bouwen in Sharm El Sheikh. En maak je niet druk, eenmaal terug in het All Inclusive hotel van TUI heb je je portemonnee niet nodig. Smul van al dat lekkers en geniet van het activiteitenprogramma. Een feest voor de kids, want ze mogen natuurlijk iets later naar bed. Liever op avontuur dichter bij huis? Ga dan op autovakantie naar het Oostenrijkse Salzburgerland. Trek erop uit en fiets langs alpenweides en bergpaden. En een ritje in een rodelbaan mag natuurlijk ook niet ontbreken.