COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI

De topdrukte is voorbij terwijl de temperaturen nog steeds zeer aangenaam zijn. Kies ook voor een vakantie in september van TUI en vlieg goedkoop naar de zon. Reis je in september naar de zonnige stranden van Spanje of hop je van eiland naar eiland in Griekenland? Misschien boek je, nu in het laagseizoen, wel een voordelig retourtje naar Thailand. De beste vakantieaanbiedingen in september kun je vinden bij TUI!

Een vakantie in september is extra voordelig

Kies je voor een vakantie in de maand september? Dan heb je nog een ontspannen vakantie in het vooruitzicht terwijl de meesten de vakantie er al op hebben zitten. Ga je dit jaar eilandhoppen in Griekenland, luieren op Spaanse stranden of het heuvellandschap van Toscane ontdekken in Italië? Omdat het hoogseizoen voorbij is kun je in september extra goedkoop op vakantie! Misschien vlieg je dit jaar wel net even iets verder bijvoorbeeld naar de wereld van de Maya’s in Mexico of naar de sierlijke tempels van Thailand. Pak je liever de auto naar een goedkope vakantiebestemming in september? Kies voor een wandelvakantie in een landschap vol zonnebloemen en wijngaarden in Frankrijk of ontdek de historische stadjes van zonnig Kroatië.

Rust en aangename temperaturen in september

Naast aantrekkelijke prijzen kent een vakantie in het laagseizoen vele andere voordelen. Zo vermijd je tijdens een zonvakantie in september massa’s toeristen evenals de topdrukte op vliegvelden en snelwegen. Genoeg ruimte dus om op de stranden van Spanje, Portugal of bijvoorbeeld Turkije een badlaken uit te strijken. Gelukkig is het weer in september zeer aangenaam en niet meer zo bloedheet als in de maanden juli en augustus. Zoek je een betaalbare zonvakantie in september? Op TUI.nl kun je de beste vakantiedeals voor september vinden.

Ook interessant

Last Minute september

Bekijk het aanbod

Griekse Eilanden

  • Cultuur, natuur & stranden
  • Eilandhoppen of strandvakantie
  • Groot aanbod
Bekijk het aanbod

Caribische Eilanden

  • Luxe zonvakantie
  • Witte stranden en azuurblauw water
  • Bestemming voor het hele jaar door
Bekijk het aanbod