Tot 50,- korting op wintervakanties dicht bij huis

Voor een lentegevoel in de winter is overwinteren op de Canarische Eilanden de juiste keuze. Hier heb je het gevoel alsof de winter niet bestaat. Zonnen en sangria’s drinken op het strand van Costa Adeje op Tenerife of surfen op Fuerteventura. Voor de avonturiers is dit ook de perfecte plek. De vulkaan El Teide beklimmen op Tenerife of kathedralen bezoeken op Gran Canaria? Dit is allemaal mogelijk tijdens het overwinteren op de Canarische Eilanden. 

Tijdens het coronavirus

Waar kun je nu naartoe?

Een actueel overzicht met vakantiebestemmingen waar je nu naar toe kan. Ook kun je hier doorklikken naar de maatregelen voor je vakantiebestemming. Een geldige gezondheidsverklaring is voor alle bestemmingen verplicht.

Lees meer

Canarische eilanden: overwinteren onder de warme winterzon

Als je in de winter het lente gevoel wil voelen,  kies er dan voor om te overwinteren op de Canarische Eilanden. Want zelfs in de winter kun je hier genieten van een stralende zon. Niet voor niets staat het klimaat op de Canarische Eilanden bekend als het gezondste ter wereld. Bijkleuren op het strand van Playa del Duque op Tenerife. Of genieten van het uitzicht van helder blauw water en een uitgestrekte Atlantische oceaan op het strand van Puerto Rico op Gran Canaria. Terwijl avonturiers Corralejo op Fuerteventura ontdekken,  dé plek om te surfen. Dus zet je surfplank maar vast klaar, want met de hoge golven ben je hier ook voor een actieve vakantie op de juiste plek.

Cultuur snuiven in Las Palmas

Cultuur snuiven tijden het overwinteren op de Canarische Eilanden? Bezoek dan vooral Las Palmas, de hoofdstad van Gran Canaria. Hoe je dag eruit ziet? Begin ’s ochtends bij de Santa Ana kathedraal in La Vegueta, de historische wijk van Las Palmas. Verken daarna de stad en neem een kijkje in de markthal Mercado del Puerto. Sluit de dag af met een sangria en een paella bij een knus restaurant in het centrum. En als je van wandelen houdt, bezoek dan vooral het Canarische eiland Tenerife. Beklim de Pico el Teide, de bijna 4000 meter hoge vulkaan. Hier bij heb je gegarandeerd een mooi uitzicht over de Atlantische oceaan. Je beleeft het tijdens het overwinteren op de Canarische Eilanden.