Droomzomer nu met 100,- korting! - De unieke combinatie van sport kijken en vakantie

Wandelen: de goedkoopste sport die er is

Wandelen tijdens jouw vakantie heeft vele voordelen. Het is inspanning en ontspanning tegelijk, waarbij je op een leuke manier de omgeving verkent. Je passeert een beekje, doorkruist een sprookjesachtig dorpje en verbaas je over de bijzondere natuur die je tegenkomt; wellicht vergeet je bijna dat je eigenlijk heel sportief bezig bent.

Terwijl je daar lekker in de buitenlucht loopt en de frisse lucht inademt, ben je van niemand afhankelijk. Bovendien is wandelen een van de goedkoopste hobby's die je je kan wensen: een paar goede schoenen is alles wat je nodig hebt om deze sport te beoefenen!

Wandelen kan overal!

Wat is er leuker dan wandelingen maken in een nieuwe omgeving? Te voet kan je de streek rond jouw accommodatie in je eigen tempo ontdekken. En nog een voordeel: je kan het zo moeilijk of makkelijk maken als je zelf wilt! Voor de diehard-wandelaars zijn er bijvoorbeeld trekkings door de bergen van Oostenrijk, terwijl voor de minder geoefende wandelaar vlakke padden en kortere routes de uitkomst zijn.

Bovendien kan je op vakantie ook goed wandelen met kinderen. De kleintjes zijn wellicht iets sneller moe, maar een wandeltochtje langs een Franse waterval zal hen genoeg afleiding bieden om hun vermoeide beentjes even te vergeten. Kies de wandelroutes die bij jou en je reisgenoten passen en geniet van al het moois dat de wandelsport te bieden heeft.