NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Camping Hautes-Alpes

Houd je van kamperen en actief bezig zijn in een bergachtige omgeving? Dan is een camping Haute-Alpes de perfecte uitvalbasis voor een onvergetelijke vakantie. De Hautes-Alpes liggen in het zuidoosten van Frankrijk en bestaan niet alleen uit hoge bergtoppen. Je vind er ook dichte naaldbossen en snelstromende rivieren. Ideaal voor de fietsliefhebbers en watersporters. Probeer het avontuurlijke canyoning eens.

Populaire bestemmingen

Camping in de bergwereld van de Hautes-Alpes

Aan bergen, dichte bossen en snelstromende rivieren geen gebrek tijdens een kampeervakantie op een ecologische camping in Hautes-Alpes. Dit bergachtige gebied ligt in het zuidoosten van Frankrijk en bestaat, zoals de naam al zegt, uit hoge bergtoppen van de Alpen. Wakker worden en ontbijten met verse croissants doe je hier met een indrukwekkend uitzicht. Bij TUI verblijf je tijdens de actieve kampeervakantie in de Hautes-Alpes op een camping in Les Vigneaux. Dit dorp ligt in het groene Parc National des Ecrins aan de voet van de Mont Brison. Na een stevig ontbijt zijn de mogelijkheden om de omgeving te verkennen eindeloos.

Actieve ontdekkingstocht in de Hautes-Alpes

Vergeet niet om de mountainbike mee te nemen naar een camping in Hautes-Alpes. De glooiende paden en dichte dennenbossen rondom de camping in Les Vigneaux laten zich goed lenen voor een avontuurlijke fietstocht. Al kun je natuurlijk ook kiezen voor een stevige wandeling. Watersporters doen er goed aan koers te zetten richting de 3.200 meter hoge La Grave/La Meije berg in Parc National des Ecrins. Aan de voet van deze berg stroomt de La Romanche rivier door diepe kloven en rotsformaties en kun je het canyoning proberen. Spanning en uitdaging verzekerd!

Bekijk alle campings Hautes-Alpes (1)