Tot 50,- korting op wintervakanties dicht bij huis
Noord-Brabant

Camping Noord-Brabant

  1. Camping
  2. Nederland
  3. Noord-Brabant

Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen op een camping in Noord-Brabant. De camping waar je kunt verblijven met TUI staat namelijk in het dorpje Vessem aan de rand van bosgebied Buikheide. Wandelen langs vennen, fietsen door dichte bossen en paardrijden over heidevelden doe je hier. Ook een culturele dag naar lichtstad Eindhoven behoort tot de opties. Bijkomen kan voor de safaritent op de luxe camping.

Camping Noord-Brabant

Een actieve dag in Noord-Brabant

Aan de rand van Eindhoven geniet je op een camping Noord-Brabant van een rustige kampeervakantie. De 4 sterren camping van TUI staat namelijk in het historische dorpje Vessem dat omringd wordt door open heidevelden, dichte bossen en vennen. Zo fiets of wandel je vanaf de camping zo naar het bosgebied Buikheide. Prehistorische grafheuvels, de vennen Grootmeer & Kleinmeer en langgevelboerderijen passeren de revue. Bij het ven Grootmeer is een uitkijkpunt aangelegd waar je kunt uitrusten met een zelf meegebrachte picknick. Echt bijkomen doe je bij terugkomst op de luxe camping in Vessem. Steek de barbecue aan op het terras van de safaritent of zoek met mooi weer het zwembad op.

Een historische wandeling door Vessem

Wist je dat Vessem geliefd is bij pelgrims die onderweg zijn naar Santiago de Compostella in Spanje? Het dorp ligt dan ook aan de Sint-Jacobusroute en het Pelgrimspad. Neem zeker een kijkje bij de langgevelboerderij ‘De Jacobushoeve’ in Vessem. Misschien kom je hier in de stiltetuin wel een paar pelgrims tegen. Meer culturele bezienswaardigheden vind je in lichtstad Eindhoven. Vanaf de camping Noord-Brabant is het een klein half uur rijden naar deze gezellige stad. Neem een kijkje in het Philips Museum, bezoek een wedstrijd van PSV of pak een terrasje op De Markt. Met een worstenbroodje en het drankje Schrobbelèr is de vakantie Noord-Brabant helemaal compleet.