Hola Canarische Eilanden! Bij vertrek 31/10 - 1/11: incl. sneltest op Schiphol

Last Minute Antwerpen

De Belgische stad Antwerpen is de ideale plek voor een weekendje weg. Je bent er namelijk zo. En dat kan bij TUI met zowel je eigen auto als met de trein. Tijdens een Last Minute Antwerpen draait het vooral om winkelen, van Belgische lekkernijen smullen en cultuur snuiven. Dat kan op zowel de Grote Markt met de rijk versierde gildehuizen als in de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal met de schilderijen van Rubens.

Weekendje weg Antwerpen

Nog dit weekend er even tussenuit? Wat dacht je van een Last Minute Antwerpen. De Belgische stad ligt net over de grens bij Zeeland en bereik je dus al na een paar uur rijden (afhankelijk van waar je woont). Al kun je bij TUI ook een hotel boeken inclusief treinticket. Wel zo makkelijk. En vanwege de veelzijdigheid van Antwerpen is de stad geschikt voor iedereen. Shoppen, cultuur proeven en van de Belgische lekkernijen smullen doe je allemaal in deze stad. En dat begint al meteen in het luxe hotel in Antwerpen waar ze in de bar Belgische biertjes schenken. Schol!

Een terrasje pakken op de Grote Markt

Met zijn rijk versierde gildehuizen is de Grote Markt in Antwerpen ‘the place to be’ in de stad. Al heeft dat ook veel te maken met de vele sfeervolle terrassen die op dit geplaveide plein te vinden zijn. Smullen van Vlaamse friet en bonbons kan hier prima. Tip van TUI: Bewonder de Grote Markt zeker eens in de avonduren. Door de verlichting is het plein erg romantisch en fotogeniek. Loop vervolgens door naar de gotisch Onze-Lieve-Vrouwekathedraal die rijk versierd is met marmeren beelden en fresco’s. Maar vooral de schilderijen van Rubens die in de kathedraal hangen zijn een must-visit tijdens de Last Minute Antwerpen.

Shoppen in Antwerpen

Neem tijdens de Last Minute Antwerpen maar een goed gevulde portemonnee mee. Shoppen kun je hier namelijk de hele dag door doen. Vooral De Meir is erg geliefd. In deze bekende winkelstraat hebben alle internationale modemerken wel een zaak zitten. En in de smalle straatjes rondom De Meir vind je allerlei authentieke boetiekjes. Is je portemonnee goed gevuld? Zoek in Antwerpen dan de Diamantwijk op. De stad is al honderden jaren het belangrijkste handelscentrum van diamanten te wereld. De edelstenen glinsteren je tegemoet in de etalages van de juweliers. Na een hele dag winkelen zorgt de wellness in het hotel van TUI voor de welverdiende ontspanning.

Bekijk alle Last Minutes Antwerpen (13)