Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Lofer

Last Minute Lofer

  1. Last Minute
  2. Oostenrijk
  3. Salzburgerland
  4. Lofer

Of je nu kiest voor een fietsvakantie door Oostenrijk of met de auto koers zet naar Lofer, de weg er naar toe is sprookjesachtig. Kajakkers op de Saalach rivier, groene weiden waar koeien grazen en glooiende bergen in het Saalachtal vormen de uitzichten. Tijdens een Last Minute Lofer mag je ook het dorp zelf niet vergeten. De vakwerkhuizen waar op de balkonnetjes fleurige bloemen staan zorgen voor een romantische sfeer.

Last Minute Lofer

Een actieve vakantie in het pittoreske Lofer

Houd je van actief bezig zijn in de natuur, maar gaat je hart ook sneller kloppen van pittoreske dorpjes? Dan zul je je helemaal thuis voelen tijdens een Last Minute Lofer. Dit dorp is gebouwd op ruim 620 meter hoogte in het Oostenrijkse Saalachtal. De imposante Loferer Steinbergen omringen het dorp. Om ook de glooiende alpenweilanden vol grazende koeien en de dennenbossen niet te vergeten. In het All Inclusive hotel van TUI word je dan ook wakker met een adembenemend uitzicht. Trek na het ontbijt met warme kaiserbroodjes de wandelschoenen maar aan voor een tocht door het berglandschap. Loop dan gelijk langs de vakwerkhuizen met kleurrijke bloemen in Lofer zelf.

Door Oostenrijk fietsen naar Lofer

Fietsliefhebbers opgelet. Tijdens een fietsvakantie door Oostenrijk kun je Lofer aandoen. Je bereikt het dorp door langs de meanderende Saalach rivier te fietsen. Onderweg zorgen de vele kajakkers op de rivier én de glooiende bergen voor een sfeervol decor. Eenmaal aangekomen in Lofer is het tijd om te ontspannen met een kop cappuccino en een stuk apfelstrudel. Fiets tijdens een Last Minute Lofer zeker eens naar de Lamprechtshöhle in het naastgelegen dorp St. Martin bei Lofer. Via treden en paden ontdek je in deze grot de ondergrondse kamers vol stalactieten en stalagmieten. De volgende dag gaat de fietsreis door Oostenrijk verder en bezoek je steden als Innsbruck en Wenen.