NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Vakantie Walchsee

Geniet van actie en avontuur tijdens een vakantie Walchsee, waarbij u tegelijkertijd geniet van de mooie natuur. Walchsee ligt net over de Duitse grens in de Oostenrijkse deelstaat Tirol ligt dit kleine dorpje met het gelijknamige meer. Het heldere water van de Walchsee nodigt uit voor een verfrissende duik, maar is ook zeer geschikt voor verschillende watersporten zoals waterskiën, roeien en zeilen.

Vakantie Walchsee

Last minute Walchsee

Waterratten opgelet! Kies bij TUI voor een Last Minute Walchsee en waterpret is verzekerd. Het Oostenrijkse dorpje in de regio Tirol ligt dan ook aan het gelijknamige meer. Waterskien, kajakken en zeilen; je doet het hier met uitzicht op de imposante Zahmen Kaiser. Al kun je natuurlijk ook gewoon het diepblauwe water in plonsen voor een frisse duik. Of raften over de snelstromende rivieren in het naastgelegen Kaisergebergte. Opdrogen doe je op de grasweides die rondom het meer liggen. Of door een ritje te maken in de zomerrodelbaan. Met de wind door je haar ben je zo droog.

Voor echte waterratten

Walchsee is een klein dorpje in de Oostenrijkse deelstaat Tirol en ligt tussen het gelijknamige meer en de voet van de majestueuze Zahmen Kaiser. Het heldere water van de Walchsee nodigt uit voor een verfrissende duik, maar is ook zeer geschikt voor verschillende watersporten zoals waterskiën, roeien en zeilen.

Met het appartement van TUI op steenworp afstand van de Walchsee, kunt u al binnen een paar tellen genieten van het meer. Op de ligweides rondom het meer kunt u heerlijk zonnen, terwijl de kids in het heldere water spetteren. Ook leuk om te doen: ga met z’n allen de boot in om over het meer te trekken.

Meer uitdaging tijdens een vakantie Walchsee vindt u een paar kilometer verderop in het Kaisergebergte. In de wilde wateren raften of van de beekjes afklimmen tijdens het canyonen.

Rodelen op de zomerrodelbaan

Niet alleen in het water, ook op het land is veel te beleven tijdens een vakantie Walchsee. Van rustig wandelen of fietsen door het prachtige landschap tot crossen op uw mountainbike.

Bent u op familievakantie? Bezoek dan het ‘Zahmer Kaiser’ recreatiecentrum. Hier kunt u een ritje maken op de zomerrodelbaan. Onderweg passeert u onder meer de 70 meter lange brug en een paar steile bochten.

Of probeer de simulator uit, waar het lijkt alsof u in een achtbaan, vliegtuig of auto zit.
In de avond wandelt u vanuit uw appartement naar het centrum. Hier kunt u terecht voor een heerlijk diner met uitzicht op het prachtige meer.