Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Het verschil maken voor mensen en bestemmingen wereldwijd. Dat is ons doel. Hoe we dat doen? Door het positieve effect van toerisme samen met jou als vakantieganger te vergroten. In samenwerking met lokale experts en ontwikkelingsorganisaties richten we ons op 3 pijlers. En bouwen we aan blijvende vooruitgang.

Jongere generatie en educatie

We helpen kansarme jongeren op weg naar een betere toekomst. Zo krijgen jongeren in de Dominicaanse Republiek de kans een opleiding te volgen in de toeristische sector, in samenwerking met Plan Nederland. En op Zanzibar worden jongeren opgeleid tot gids.

Natuur en milieu

Ook zetten we ons in voor de bescherming van bedreigde diersoorten. Op Kaapverdië, Griekenland en Turkije worden zeeschildpadden en hun eieren beschermd. In Kenia werken we met IFAW voor de bescherming van olifanten in en rond het Tsavo National Park.

Lokale economie en werkgelegenheid

We zorgen dat lokale gemeenschappen mee profiteren van toerisme. In Marrakesh steunen we de lokale partner Pikala met een innovatief fietsproject. Ze stimuleren toeristen en locals om de fiets te pakken, creëren werkgelegenheid en faciliteren opleidingen tot gids, monteur of marketeer.

Wat kan jij doen?

Maak gemakkelijk het verschil met een donatie tijdens het boeken van je TUI vakantie. En sinds kort kan dat ook aan boord bij TUI fly. Mede dankzij deze donaties steunen wij projecten op vakantiebestemmingen wereldwijd. Bekijk hieronder wat je nog meer kunt doen.