Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Alleen op vakantie gaan is tegenwoordig helemaal hip. Je leert nieuwe mensen kennen, je kunt je eigen plan trekken en je leert jezelf goed kennen. Ook bij TUI kun je eens 1 persoons vakantie boeken. Door bijvoorbeeld voor een van de sportreizen te kiezen en de marathon van New York te lopen. Of door in je uppie langs de baaitjes van Mallorca te fietsen. Toe aan tijd voor jezelf? Kies dan voor het yoga-arrangement op Vlieland. 

  • Tijd voor jezelf
  • Er even tussenuit
  • Een nieuwe ervaring opdoen
Populaire bestemmingen voor 1-persoonsvakanties

Alleen op vakantie

Steeds vaker gaan mensen alleen op vakantie. Je eigen plan trekken, nieuwe mensen leren kennen en de vakantie helemaal indelen naar eigen wens; het zijn zomaar een paar voordelen van een 1 persoons vakantie. Dat je jezelf leert kennen en de hectiek van het dagelijks leven achter je kunt laten zijn de andere voordelen. En waar het vooraf misschien een beetje eng lijkt, ben je dat volgens mensen die je voor gingen snel vergeten. Bij TUI heb je genoeg mogelijkheden om alleen op vakantie te gaan. Dat wordt nog lastig kiezen.

Een sportreis van TUI

Altijd al eens de marathon van New York willen rennen? Of schreeuw je liever Matthieu van der Poel naar de overwinning tijdens een van de voorjaarsklassiekers? Tijdens de sportreizen van TUI is het mogelijk. En omdat je familie en vrienden misschien geen sportliefhebbers zijn is alleen gaan net zo leuk. Die marathon moet je uiteindelijk toch alleen rennen. En als toeschouwer van zo’n wielerkoers merk je helemaal niks van je 1 persoons vakantie. Er zijn honderden fans die naast je staan. In het luxe hotel van TUI kun je ’s avonds bijkomen. Boek eens een ontspanningsmassage. Je hoeft toch verder met niemand rekening te houden.

Yoga op Vlieland = tijd voor jezelf

Yoga op het strand, je hoofd leeg maken tijdens een lange strandwandeling en daarna een goed boek lezen in een knusse strandtent met een warme chocolademelk (met slagroom) voor je neus. Zo ziet het Yoga op Vlieland arrangement van TUI er uit. Met gelijkgestemden geniet je tijdens de 1 persoons vakantie van 4 yogasessies op het kilometerlange zandstrand aan de Noordzee. En wie daarna nog niet ontspannen genoeg is kan de spa in het luxe strandhotel van TUI opzoeken. Wedden dat je helemaal relaxt de veerboot naar het vaste land weer opstapt. Dit is gewoon tijd voor jezelf!

In je eentje over Mallorca fietsen

In je uppie langs helderblauwe baaitjes fietsen en steile bergwegen vol haarspeldbochten overwinnen. Het zijn de ingrediënten van een 1 persoons fietsvakantie op Mallorca. Je boekt de vluchten naar dit Spaanse eiland zelf en je bepaalt ook zelf hoe luxe de huurfiets moet zijn. Als jij ’s ochtends na het stevige ontbijt met chocoladebroodjes de fiets opstapt en Mallorca verkent zorgt het bagagetransport dat je koffers in het volgende hotel aankomen. Scheelt onderweg weer. Neem wel je badkleding mee, want tussen het fietsen door is een frisse plons in een van de idyllische baaitjes zo gemaakt. Lekker he, zo’n actieve vakantie zonder te ruziën over welk kant je op moet.