Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Marathons om nooit te vergeten

Het is het mooiste wat er is: een hardloopevenement in het buitenland. Wie deelneemt aan een grootse marathon zoals in New York, Chicago of aan de halve marathon in Berlijn of New York, vergeet die runner’s high nooit meer. TUI Sports organiseert hardloopreizen, onder andere naar alle World Marathon Majors. Je startnummer ligt al klaar. Waar ga jij over de finishlijn?

TUI Sports

TUI Sports is officieel partner van de grootste internationale marathons én halve marathons. Wij bieden hardloopreizen aan die van A tot Z verzorgd zijn. Zo is je startnummer gegarandeerd, staat je bed in een goed hotel en ben je omringd door een team van ervaren begeleiders. Zodat jij scherp blijft tijdens jouw onvergetelijke 42.195 meter.

Extra's

Je kan bij TUI Sports rekenen op diverse extra’s tijdens de grotere marathonreizen. Zo is er onder andere een gezamenlijk bezoek aan de Marathon Expo waar je je startnummer ophaalt, een Marathon Meeting waar je alles krijgt te horen over de marathondag en en afsluitende borrel.

De reisbegeleiding van TUI Sports weet wat het is om een marathon te lopen. Wij weten wat er in de aanloop naar een (halve) marathon allemaal komt kijken en we stellen onze reizen zorgvuldig samen. Je kunt met allerlei vragen bij ons team terecht. Zo kun jij je in de dagen voor de race optimaal voorbereiden en ga je goed geïnformeerd van start.

TUI Sports is als ‘Full Member’ verbonden aan TOURS, de internationale branchevereniging van reisorganisaties die zijn gespecialiseerd in hardloopreizen.

Goed verzekerd op reis!

Wij vinden het zeer belangrijk dat je goed verzekerd op reis gaat en adviseren je om een reis- en/of annuleringsverzekering (optioneel i.c.m. een blessuredekking) af te sluiten. Onze verzekeringen sluiten exact aan op je reis en hebben dekkingen die uniek zijn op de Nederlandse markt!

Reisvoorwaarden

Op de reizen van TUI Sports zijn de Algemene Reisvoorwaarden TUI van toepassing. Daarnaast zijn er afwijkende voorwaarden van toepassing.

TUI Sports
  • Gegarandeerde startnummers
  • Complete arrangementen
  • Van start tot finish verzorgd
  • Speciale blessureverzekering
  • Ruime hardloop- en reiservaring
  • Mail: sports@tui.nl
Bel TUI Sports op 088 - 088 58 58
Nieuwsbrief TUI aanmelden nieuwsbrief