Marathons om nooit te vergeten

Het is het mooiste wat er is: de 42.195 meter in het buitenland lopen. Wie deelneemt aan een grootse marathon zoals in New York, Berlijn, Tokyo of aan de halve marathon in Berlijn of Londen, vergeet die runner’s high nooit meer. TUI Sports organiseert hardloopreizen, onder andere naar alle World Marathon Majors. Je startbewijs ligt al klaar. Waar ga jij over de finishlijn?

Marathonreizen van TUI Sports

Welkom bij TUI Sports! Als officieel partner van de grootste internationale marathons én halve marathons verzorgen we hardloopreizen die van A tot Z verzorgd zijn. Zo is je startnummer gegarandeerd, staat je bed in een goed hotel en ben je omringd door een team van ervaren marathonlopers. Zodat jij scherp blijft tijdens jouw onvergetelijke 42.195 meter.

Extra's

Aan welke World Marathon Major je ook deelneemt: TUI Sports organiseert heel veel extra’s. Zo is er een gezamenlijk bezoek aan de Marathon Expo waar je je startnummer ophaalt. En tijdens de Marathon Meeting krijg je alles te horen over de marathondag. Met de medaille om je nek kijk je terug op een bijzondere marathondag die we afsluiten tijdens een borrel.

Begeleiding

De reisbegeleiding van TUI Sports weet wat het is om marathons te lopen. Omdat wij weten wat er in de aanloop naar een (halve) marathon allemaal bij komt kijken, stellen we onze reizen zorgvuldig samen. En kun je met allerlei vragen bij een team van professionele begeleiders terecht. Zo kun jij je in de dagen voor de race optimaal voorbereiden en ga je goed geïnformeerd van start.

Reisvoorwaarden

Algemene Reisvoorwaarden TUI
(Laatst gewijzigd: 29 augustus 2018)

Op al onze reizen zijn de ANVR Consumentenvoorwaarden van toepassing.
ANVR Consumentenvoorwaarden 2018

Annuleringsverzekering met blessuredekking

Het is mogelijk om bij deze reis een annuleringsverzekering met blessuredekking af te sluiten. De kosten hiervoor zijn 6,5% van de reissom plus de poliskosten à € 4,25.

TUI Sports reizen
  • Gegarandeerde startbewijzen
  • Zeer scherp geprijsd
  • Van start tot finish verzorgd
  • Speciale blessureverzekering
  • Ruime hardloop- en reiservaring
  • Mail: sports@tui.nl
Bel TUI Sports op 088 - 088 58 58
Nieuwsbrief TUI Sports aanmelden nieuwsbrief