VERSOEPELDE OMRUILGARANTIE: Geldig op huidige én nieuwe boekingen

Met sneeuw, kou en de feestdagen kan het fijn zijn om er even tussenuit te gaan in december. Door de feestdagen hoef je vaak minder vakantiedagen op te nemen om even lekker op vakantie te gaan en de kou in Nederland te ontvluchten. Vlieg bijvoorbeeld tijdens een zonvakantie december naar de aangename temperaturen van de Canarische Eilanden. Of ontdek de kleurrijke onderwaterwereld tijdens een duikvakantie in Egypte.

Naar de zon in december

De zomer ligt al weer een tijdje achter ons en tegelijkertijd duurt het ook nog lang voordat we deze weer mogen verwelkomen. Een vakantie december is het ideale moment om de zomer tussentijds op te zoeken en een shot vitamine D tot je te nemen. Maar waar schijnt de zon in december? Op TUI.nl vind je een breed aanbod aan warme landen in december. Vlieg bijvoorbeeld naar de Canarische Eilanden. De temperatuur op Gran Canaria ligt dan zo rond de 21 graden. Of vlieg meer oostwaarts voor een All Inclusive Egypte aan de rode zee. Hier kunnen de temperaturen in december zelfs de 30 graden aantikken.

Vakantiebestemmingen december

Wil je in december gegarandeerd kunnen genieten van zon, zee en strand? Bekijk dan eens het aanbod aan verre bestemmingen op TUI.nl. In december zijn deze bestemmingen vaak gunstig geprijsd en zonovergoten. Op het Indonesische eiland Bali is het met circa 30 graden goed toeven op een ligbedje aan de rand van het zwembad. Een andere aanrader voor een zonvakantie in december is het Dominicaanse Republiek. Verblijf met TUI in een luxe hotel in Punta Cana en laat je verwonderen door droomstranden en een kristalheldere zee. En ontdek tijdens een december zonvakantie de kleurrijke onderwaterwereld met een duikexcursie naar de koraaltuinen bij Punta Cana.

Populaire bestemmingen