Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Nazomeren in september en oktober

Samen kijken we vooruit naar zonnigere tijden. Gelukkig is het ook later in het jaar op veel bestemmingen nog heerlijk weer. Of je nu de kust van de Middellandse Zee opzoekt, of wat verder vliegt naar de witte stranden van Florida.

De nazomer is een goed moment om het vliegtuig naar de zon te pakken. Maar ook een autovakantie kan op dat moment van het jaar nog prima. Wat dacht je bijvoorbeeld van een wandelvakantie in Frankrijk of een tour langs de historische stadjes van zonnig Kroatië?

Op vakantie in de winter

Met sneeuw en kou in Nederland is de winter een ideaal moment om de zon elders op te zoeken en een shot vitamine D tot je te nemen. Door de feestdagen hoef je vaak minder vakantiedagen op te nemen om even lekker op vakantie te gaan en de sleur in Nederland te ontvluchten.

Maar waar schijnt de zon in de winter? Op de Canarische Eilanden beland je vaak nog in temperaturen boven de 20 graden. Of vlieg meer oostwaarts voor een All Inclusive Egypte aan de Rode Zee. Hier kunnen de temperaturen zelfs in december nog de 30 graden aantikken.

Wintersport

Op je ski's of je snowboard door de kraakverse sneeuw van de piste af... Alleen al de gedachte aan wintersport zorgt voor dat heerlijke gevoel van voorpret. Bij TUI boek je een complete wintersportvakantie, inclusief skipas!

Bekijk het aanbod

Stedentrips

Een stedentrip is de ideale manier om er even tussenuit te gaan. Dat kan goed in het najaar, bijvoorbeeld om met een nog aangenaam zonnetje op je gezicht een Zuid-Europese stad te ontdekken. In de winter zijn de Oost-Europese hoofdsteden een echte aanrader.

Bekijk het aanbod

Autovakanties

Blijf je liever wat dichter bij huis? Bij TUI vind je ook een uitgebreid aanbod autovakanties, om in het najaar van een welverdiende vakantie te genieten. Bijvoorbeeld in de Belgische Ardennen, in een mooie Franse streek of gewoon in eigen land.

Bekijk het aanbod

De versoepelde Omruilgarantie

In verband met het coronavirus verandert de situatie bijna elke dag, ook voor ons. Daarom willen we ons zo flexibel mogelijk naar je opstellen en mag je bij ons je zomervakantie kosteloos omboeken. Bijvoorbeeld naar een later moment of zelfs een andere bestemming.

Meer over de Omruilgarantie