Boek nu je zomervakantie!
  • Tot 100,- extra korting p.p.
  • Flexibele Omruilgarantie
  • Geld-Terug-Garantie

Wanneer is het meivakantie 2021?

Het is meivakantie van 1 mei t/m 9 mei 2021. Scholen zijn tijdens deze periode gesloten en kunnen de meivakantie met een week uitbreiden. Tijd om een vakantie te boeken!

Lekker weg in de meivakantie 2021

Nog een paar weken tot de meivakantie, laat de voorpret maar beginnen! Geniet van je stralende kinderen, die voor het eerst in een vliegtuig stappen. Met zijn allen lachen om niks tijdens een familievakantie in een voordelig All Inclusive hotel. Zijn je vakantieplannen al rond? Wij beloven je: de meivakantie wordt een heerlijk uitje met ons uitgebreide en scherp geprijsde vakantieaanbod. De keuze is aan jou. Een ticket naar de zon of een gezellig vakantiepark in Nederland?

Wat dacht je van All Inclusive?

Wil je een All Inclusive meivakantie boeken? TUI biedt een uitgebreid aanbod All Inclusive vakanties binnen en buiten Europa. Niks boodschappen doen en zelf koken, terwijl je eigenlijk toe bent aan ontspanning; alles wordt voor je geregeld! Geniet met volle teugen van jouw vakantiebestemming, want dankzij de All Inclusive formule heb je verder geen zorgen!

Jouw voordelen

  • Ruim aanbod zon en verre reizen
  • Scherpe prijzen
  • Eigen vliegtuigmaatschappij
Bekijk aanbod

Veelgestelde vragen over Meivakanties

Populaire vakantiebestemmingen voor een meivakantie in Europa zijn bijvoorbeeld de Canarische Eilanden, Griekenland en Turkije.

Populaire bestemmingen voor een meivakantie buiten Europa zijn onder andere Curaçao, Kaapverdië en Egypte.

Populaire autovakanties tijdens de meivakantie zijn onder andere Denemarken, Duitsland en Frankrijk.

Populaire bestemmingen voor een stedentrip in de meivakantie zijn onder andere Londen, Berlijn en Parijs.