Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

November, de maand waarin de kans op nazomerweer is geslonken en de dagen veelal grijs en regenachtig zijn. Niet zo gek dus dat de spreuk ‘In november kom je tegen, harde wind en fikse regen’ symbool staat voor deze maand. Kortom: november is de ideale maand om er nog even lekker tussen uit te gaan richting de zon met TUI. Duik tussen tropische vissen in Cancun of blijf op het droge op de stranden van de Canarische Eilanden.

Naar de zon in november

Tijdens een zonvakantie november van TUI ontsnap je aan de files en de regen in Nederland. Vlieg naar de zon in november en gun jezelf net dat beetje extra vitamine D om de aankomende wintermaanden door te komen. Kies bijvoorbeeld voor een vakantie naar de tot Spanje behorende Canarische Eilanden. Met zo’n 25 graden is het hier nog goed toeven op het strand of op een terrasje terwijl je smult van Papas Arrugadas. Of verblijf tijdens een vakantie in november in een All Inclusive hotel van TUI op Kaapverdië. Zwemkleding aan? Bestel dan een Grogue aan de bar en leg je handdoek neer op een ligbed aan de rand van het zwembad. Na dit sterke drankje kun je wel een verfrissende duik gebruiken!

Viva la Mexico in november

Mexico is the place to be voor een zonvakantie in november. Vanuit het luxe resort van TUI in Cancun loop je zo het strand op. Geniet op deze zonbestemming van de wonderlijke onderwaterwereld tijdens een duikexcursie tussen de tropische vissen in de intens blauwe Caribische Zee. ‘s Avonds verwen je je smaakpupillen met een klassieke Mexicaanse taco of burrito. Liever een retourtje dushi Curaçao? Vlieg dan met TUI naar Mambo Beach. Na een dag vol zon kun je de dag afsluiten in een van de bars of cafés gelegen aan deze bekendste uitgaansgelegenheid van Curaçao.

Populaire bestemmingen