Vliegtickets  Frankrijk

Vliegtickets Frankrijk

Alternatieve bestemmingen

Frankrijk is momenteel niet beschikbaar als vliegbestemming bij TUI.

Bekijk alle bestemmingen van TUI

Voordelige vliegtickets naar Frankrijk

Boek je vliegtickets naar Frankrijk bij TUI en sta na een korte vliegduur van 2 uur van Amsterdam (AMS) naar Ajaccio (AJA) al op Corsica, het ‘eiland van de schoonheid’. Kijk goed uit het vliegtuigraam, want de prachtige stranden, fraaie natuur en hoge bergtoppen kun je al vanuit de lucht zien liggen. Eenmaal geland is het slechts 7 kilometer van luchthaven Aéroport Ajaccio Napoléon Bonaparte tot Ajaccio, de hoofdstad van Corsica. Is een stedentrip naar Nice of Parijs meer wat voor jou? Bij TUI is het mogelijk om voordelige vliegtickets naar deze bruisende steden te boeken inclusief luxe accommodatie direct in het centrum.

Proef de geschiedenis van Ajaccio

Aan de westkust van Corsica ligt Ajaccio, de hoofdstad van het eiland. Deze pittoreske havenstad kenmerkt zich door de pastelgekleurde huisjes, knusse stranden en de autovrije winkelstraat Rue Cardinal Fesch. Struinend door de smalle straatjes merk je meteen dat dit de geboortestad van Napoleon Bonaparte is. Overal op straat kom standbeelden en herinneringen van hem tegen. Breng een bezoekje aan het geboortehuis van deze voormalige Franse keizer, La Maison Bonaparte. In dit drie verdiepingen hoge museum leer je alles over deze ‘grote, kleine man’.

Met de huurauto Corsica verkennen

Wanneer je vliegtickets naar Ajaccio boekt, is ook het huren van een auto een echte aanrader. Zo verken je in alle vrijheid heel het Franse eiland en ontdek je de mooiste stranden zoals het witte zandstrand Palombaggia. Het 2 kilometer lange strand in de baai van Santa Giulia grenst aan een groot pijnboombos en is beroemd vanwege de grote boom in de zee. Wanneer je verder rijdt richting het zuiden, kom je uit bij Plage du Petit Sperone en Grand Sperone. Dit vrijwel onontdekte strand is alleen te voet bereikbaar en, in tegenstelling tot de andere stranden van Corsica, zijn er hier geen faciliteiten. Zo geniet je ongestoord van de schoonheid van de Middellandse Zee. Waan je ook even als god in Frankrijk en kijk eens naar de voordelige vliegtickets Frankrijk op TUI.nl!