Vliegtickets  Corsica

Vliegtickets Corsica

Alternatieve bestemmingen

Corsica is momenteel niet beschikbaar als vliegbestemming bij TUI.

Bekijk alle bestemmingen van TUI

Vliegen naar Corsica

Met vliegtickets Corsica vlieg je naar het 'eiland van de schoonheid'. Het Franse Corsica dankt zijn bijnaam aan de prachtige witte stranden, de azuurblauwe baaien vol luxe zeilboten en aan de groene heuvels. Maar ook de historische steden, zoals hoofdstad Ajaccio, ontbreken niet. En dat op maar 2 uur vliegen van Amsterdam. Corsica ligt in de Middellandse Zee en landen doe je hier op Aéroport Ajaccio Napoléon Bonaparte. De bekende keizer is geboren op Corsica. Je zult op het eiland dan ook veel standbeelden van hem tegenkomen.

Vliegtickets Corsica

Na het boeken van vliegtickets Corsica kun je zelf de comfort en service kiezen. Voor extra beenruimte is de comfort klasse van TUI een goede optie. Na het vliegen van Amsterdam (AMS) naar Ajaccio (AJA) is het nog een kleine 15 minuten rijden naar de stad zelf. Al kun je met de huurauto ook meteen koers zetten naar de baai van Santa Giulia en hier het turquoise gekleurde water in plonsen voor een frisse duik. Heb je een pakketreis (vlucht + hotel) bij TUI geboekt? Dan staat de reisleiding je op de luchthaven van Ajaccio op te wachten om je naar de accommodatie te brengen.

Veelgestelde vragen Corsica

De beste reistijd voor Corsica zijn de maanden april t/m november. Dit zijn gemiddeld de warmste maanden met temperaturen die kunnen oplopen tot 30 graden.

De vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol naar Figari is gemiddeld 6 uur en 10 minuten.

De populairste bestemming in Corsica zijn camping Marina D'Erba Rossa - Homair en appartement Sognu Di Mare

Voor Corsica zijn leuke excursies te boeken voor degene die de natuur wil ontdekken, op zoek wil naar de geschiedenis of graag een rivier bezoekt om lekker te badderen.