Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!
Vakantie Golden Sands

Algemene informatie over Golden Sands

Lang geleden begroeven piraten hun geroofde goudschatten op het strand van Golden Sands. Volgens een eeuwenoude legende zijn deze schatten in de loop der tijd goud zand geworden. Het gouden strand loopt heel geleidelijk af in de Zwarte Zee. Het strand van Golden Sands ligt aan de gezellige boulevard met veel restaurants, terrassen en barretjes. De hotels en appartementen staan daarachter in een groene omgeving. De hele zomer brengt een minitrein je tegen een vriendenprijsje naar alle plaatsen van Golden Sands.

Kinderen in Golden Sands

De badplaats Golden Sands is een Walhalla voor kinderen. Het strand loopt langzaam af in zee en is dus ideaal voor uw kinderen.


Sport in Golden Sands

In Golden Sands kunt u naar hartelust zeilen, parasailen, windsurfen, duiken en waterskiën. Op verschillende plaatsen kunt u de hiervoor benodigde uitrusting huren. Ook fietsen zijn te huur. De hotels hebben zwembaden en vaak ook tennisbanen. De actieve vakantieganger komt in Golden Sands zeker aan zijn trekken!


Stranden in Golden Sands

Het strand van Golden Sands is vier kilometer lang en wel honderd meter breed. Het prachtige strand, met zijn fijnkorrelige, goudkleurige zand, loopt langzaam af in zee is daarmee heel geschikt voor kinderen.


Uitgaan en activiteiten in Golden Sands

Golden Sands heeft een levendig uitgaansleven. U vindt er discotheken, cafés, bars en een casino. Ook kunt u er onder andere tennissen, minigolfen en bowlen.


Het weer in Golden Sands Het weer voor
vrijdag 18 juni 22 °C Bekijk het weeroverzicht
Terug naar boven

Foto's Vakantie Golden Sands

Foto 15 van 15

Weersverwachting voor Golden Sands

Alle resultaten vakantie naar Golden Sands Toon alle resultaten in Golden Sands
KASSAKORTING
14 beoordelingen van TUI-gasten
7,7
Do 9 sep 2021 (8 dagen)
Vanaf Amsterdam
All Inclusive
Transfer
794,- per persoon
Bekijk
Alle resultaten vakantie naar Golden Sands Toon alle resultaten in Golden Sands