Hallo Aruba! Bekijk ons aanbod

Ben je toe aan zonneschijn en kan je huid wel wat meer kleur gebruiken? Stop de gebreide truien maar terug in de kast en vlieg naar een zonnig oord tijdens een Last Minute februari. Zo zullen zonbestemmingen zoals Egypte, Gambia en Kaapverdië je verrassen met temperaturen rond de 25 graden. Of vlieg in februari binnen 1-2 weken de ‘eeuwige lente’ van de Canarische Eilanden tegemoet. Kijk op TUI.nl voor de beste Last Minute bestemmingen!

De beste Last Minutes naar de zon in februari

‘Life is beter in flip flops’, binnen 1-2 weken rol je al een handdoek uit op het strand tijdens een Last Minute in februari. Weg van de kou, sneeuwbuien en andere winterse omstandigheden, vlieg in februari de zon tegemoet met TUI. Deze maand is perfect om even de warmte op te zoeken en op te laden na de donkere wintermaanden. Wat zijn nu de beste zonbestemmingen voor een Last Minute vakantie in februari? Met temperaturen rond de 25 graden zijn bestemmingen zoals Egypte, Gambia en Kaapverdië vaak een aangename verrassing. Gambia ook wel de ‘Smiling Coast of Africa’ aan de Atlantische Oceaan tovert met zijn gouden stranden en gemiddelde temperatuur vast ook een smile om jouw gezicht. Of zet de snorkel op en zwem in februari zomaar tussen tropische vissen in de warme wateren van Egypte.
 

Eeuwig lente in februari

Ook de Canarische Eilanden staan bekend om hun ‘eeuwige lente’, ideaal dus voor een Last Minute naar de zon in Februari. Ontdek de vulkanische natuur op eilanden zoals Tenerife en Lanzarote en duik na een avontuurlijke dag even de zee in. Natuurlijk kun je ook het echte Griekenland gaan ontdekken in combinatie met aangename temperaturen. Zo overbrug je een stukje winter op een wel heel aangename manier. Vooral op de prachtige eilanden Kreta, Kos, Samos en Karpathos heb je een grotere kans om de flip flops tevoorschijn te toveren. Aantrekkelijke Last Minutes naar de zon kun je veilig en snel boeken bij TUI.
 

Eens wat anders?

Fly Drive

Bij de fly & drives van TUI boek je een vlucht en een huurauto. Alle vrijheid om een land of gebied te ontdekken. Buiten Europa is de accommodatie niet inbegrepen.

Lees meer

Eilandhoppen

Bij onze combinatiereizen hop je van het ene naar het andere eiland, in je eigen tempo. Inclusief vervoer en verblijf. Bekijk het eilandhoppen aanbod!

Lees meer

TUI Sports

Met jarenlange ervaring is TUI Sports de partij om mee op sportreis te gaan. Loop een van 's werelds meest bekende (halve) marathons, bezoek een onvergetelijke Grand Prix of fiets mee met Team Jumbo-Visma. Altijd inclusief startnummer, vlucht, transfers én begeleiding van ervaren TUI Sports begeleiders.

Lees meer