Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Gallargues-le-Montueux

Last Minute Gallargues-le-Montueux

  1. Last Minute
  2. Frankrijk
  3. Gard
  4. Gallargues-le-Montueux

Toe aan een paar dagen er tussenuit in het zuiden van Frankrijk? Wat dacht u van een Last Minute Gallargues-le-Montueux? Vul uw dagen op kleurrijke wijze in tussen de geelgekleurde huizen van Gallargues-le-Montueux of de flamingo’s in natuurgebied van Camargue. Ook een dag ontspannen aan de Middellandse Zee kan prima vanuit de nabijgelegen badplaatsen zoals La Grande Motte.

Last Minute Gallargues-le-Montueux

Struin door charmant Gallargues-le-Montueux

Het plaatsje Gallargues-le-Montueux is gelegen in de Franse streek Languedoc & Roussillon en is een rustige uitvalsbasis om een deel van Zuid-Frankrijk te gaan verkennen. Eerst maar even acclimatiseren en de boel de boel laten tijdens uw Last Minute Gallargues-le-Montueux. Begin de dag met een duik in het zwembad van uw bungalowpark van TUI. Lekker opgefrist heeft u vast zin in een rondje Gallargues-le-Montueux. De vele geelgekleurde huisjes, palmbomen en naaldbomen vormen een sfeervol geheel. Stop ook even bij mooie gebouwen als het gemeentehuis aan de Place du Coudoulie en laat u verrassen wat er achter de kleine steegjes te vinden is.

Spot flamingo’s en stieren in het wild

Houdt u van natuur? Dan is een bezoek aan Parc Naturel Régional de Camargue ten zuiden van Gallargues-le-Montueux een aanrader. Binnen circa drie kwartier kunt u in dit moerasgebied met velden genieten van het gekwaak van de vele kikkers en de roze flamingo’s vastleggen.

Genoeg flamingo’s gezien? Dan kunt u de volgende dag van een strandvakantie genieten aan de Middellandse Zee. Reis bijvoorbeeld af naar een van de stranden van La Grande Motte zoals Le Grand Travers. De kinderen kunnen ondertussen schelpen verzamelen of pootje baden. Na een lome dag in het Franse zonnetje kunt u verkoeling zoeken in de strandbar ‘Effet Mer’. Ga lekker zitten voor een drankje en geniet van het uitzicht op de golven van de Middellandse Zee.