NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Last Minute Gallargues-le-Montueux

Op de valreep nog op vakantie naar Frankrijk? Wat dacht je van een Last Minute Gallargues-le-Montueux in Languedoc en Roussillon? Struin langs de kleurrijke huisjes in het centrum en proef de typisch Franse sfeer. Of ga flamingo's spotten in het nabijgelegen Parc Régional de Camargue. Maar lekker chillen aan de Middellandse Zee kan natuurlijk ook, bijvoorbeeld bij het sfeervolle plaatsje Le-Grau-du-Roi.

Last Minute Gallargues-le-Montueux

Franse sfeer proeven in Gallargues le Montueux

Toe aan een flinke dosis Franse sfeer? Dan is een Last Minute Gallargues-le-Montueux precies wat je nodig hebt. Dit charmante plaatsje in Languedoc en Roussillon beschikt namelijk over een sfeervol centrum waar je heerlijk kunt ronddwalen en de typisch Franse sfeer kunt proeven. En na een rondje langs de ruwstenen huizen en pleintjes met palmbomen ben je in no-time weer bij het vakantiepark van TUI om af te koelen met een duik in het zwembad. Ideaal toch? Sluit de dag geslaagd af met een portie 'moules frites' in een van de knusse restaurantjes in het centrum. C'est delicieux!

Flamingo's spotten in Parc Naturel Régional de Camargue

Gallargues-le-Montueux ligt op rijafstand van allerlei leuke Franse plaatsen en bijzondere bezienswaardigheden. Houd je van natuur? Dan mag een bezoek aan Parc Naturel Régional de Camargue zeker niet ontbreken tijdens je Last Minute Gallargues-le-Montueux. Naast moerasland en allerlei kikkers, spot je hier namelijk ook flamingo's in het wild. Vergeet je camera dus niet mee te nemen! Ga je liever een dagje naar het strand? Geen probleem. Op ongeveer een half uurtje rijden van het vakantiepark van TUI ligt het sfeervolle kustplaatsje Le-Grau-du-Roi. Zoek een mooi plekje uit op het uitgestrekte zandstrand en geniet van de warme Franse zon op je huid en het uitzicht op het helderblauwe water van de Middellandse Zee.