Hurghada-stad

Vakantie Hurghada-stad

  1. Vakantie
  2. Egypte
  3. Hurghada
  4. Hurghada-stad

De betoverende onderwaterwereld van de Rode Zee ontdekken tijdens een duikvakantie in Egypte? Of lekker relaxen op het strand en je in het luxe hotel van TUI laten vertroetelen als een ware Farao of Egyptische koningin? Beide opties zijn mogelijk tijdens een vakantie in Hurghada-stad. Tel daar de bijzondere bezienswaardigheden in en rondom het centrum bij op en je strandvakantie in Egypte kan niet meer stuk.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Hurghada-stad vanaf Amsterdam en Eindhoven.

Luxe strandvakantie aan de Rode Zee

Tijdens een zonvakantie in Hurghada-stad ontdek je een van de meest indrukwekkende en luxueuze vakantieoorden van Egypte. Boek een vakantie Hurghada-stad bij TUI en kies uit een van de luxe 4 of 5 sterren hotels. Zelfs de Egyptische koningin Cleopatra en Farao Toetanchamon zouden onder de indruk zijn van alle pracht en praal! Geniet van een tropische cocktail aan de rand van het zwembad terwijl je alvast bedenkt wat je morgen wil gaan doen tijdens je vakantie in Egypte. Misschien een ontspannen dag aan het strand? De adembenemende kustlijn trekt veel zonaanbidders naar de stranden van Hurghada-stad. Of pak je snorkel en ontdek de betoverende onderwaterwereld van de Rode Zee. Hurghada is niet voor niets een erg populaire bestemming voor een duikvakantie in Egypte. Onder het fonkelende wateroppervlak gaan de mooiste koralen en zeedieren schuil. Wie weet spot je wel een zeeschildpad of een gele koraalvlinder.

Ontdek de moskee van El Mina Masjid

Tijdens een vakantie in Hurghada-stad kun je niet om de culturele bezienswaardigheden heen. Bij Egypte denk je natuurlijk gelijk aan de beroemde piramides en andere historische bouwwerken. Een bezoek aan Luxor behoort tot de mogelijkheden, maar is wel een behoorlijk eind rijden. Ook erg bijzonder en iets dichterbij het hotel van TUI is de moskee van El Mina Masjid. De moskee bevindt zich net buiten het centrum van Hurghada-stad en zal zeker indruk maken. Tip: bezoek de moskee onder begeleiding van een gids die je meer kan vertellen over de geschiedenis van het gebouw.

Bekijk alle vakanties Hurghada-stad (22)