Grand Prix op het circuit van Spa-Francorchamps

Bezoek in 2020 het circuit van Spa - Francorchamps voor de Grand Prix van België en geniet van het Formule 1 spektakel. Door middel van het Bronze ticket, welke inclusief is, heb je het gehele weekend toegang tot het circuit. Daarnaast bieden we verschillende ticket upgrades aan, zodat je de keuze hebt om vanaf jouw favoriete plek de race te volgen. Geniet op vrijdag, op eigen gelegenheid, van de eerste vrije trainingen en reis op zaterdag en zondag mee met de transfer welke je van het hotel in Maastricht naar het circuit brengt en aan het einde van de dag weer naar het hotel.

Hotels

Je hebt de keuze uit onderstaande accommodaties.

Programma

Vrijdag 28 augustus 2020

In middag arriveert u bij uw hotel en checkt u in. Op deze dag kunt u vrijblijvend afreizen naar het circuit, op eigen gelegenheid, om de eerste en tweede vrije training te bekijken. In de avond kunt u op eigen gelegenheid de binnenstad van Maastricht ontdekken. 

Zaterdag 29 augustus 2020

Na het ontwaken geniet u van een ontbijt in het hotel. Samen met de andere Formule 1 fanaten stapt u na het ontbijt in de transferbus welke u naar het circuit brengt, vertrektijden van de bus zullen later gepubliceerd worden. Deze transfer zorgt ervoor dat u op een centraal punt op de parkeerplaats bij Spa Francorchamps wordt afgezet. Hierna kunt u met uw circuit ticket naar de entree van het circuit en geniet u van de derde, en laatste, vrije training en daaropvolgend de kwalificatie voor de race. Aan het einde van de middag zorgt de transfer er ook weer voor dat u weer in het hotel terug komt.

Zondag 30 augustus 2020

Vandaag is het race dag, na het ontbijt stapt u weer in de transferbussen die klaar staan om u naar het circuit te brengen. Op dezelfde plek als zaterdag zal u worden afgezet en kunt uw race dag beginnen. Geniet van het race spektakel op Spa Francorchamps, op de vroege ochtend kunt u al genieten van verschillende race klassen welke het circuit in beslag nemen voorafgaand aan de Formule 1 race. Na afloop van de race zorgen we er weer voor dat u terug komt in het hotel in Maastricht voor de laatste nacht.

Race tijden

Zondag 31 augustus 2020 - 15:10 (lokale tijd)

Belangrijk

Bij de hotels in Maastricht zijn de transfers op zaterdag en zondag inbegrepen. Je wordt op zaterdag en zondag ochtend opgehaald bij je hotel en naar het circuit gebracht. Na afloop van de beide dagen word je ook weer naar het geboekte hotel gebracht. Zo heb je geen omkijken naar het vervoer naar het circuit en parkeren.
Bij een verblijf in een hotel buiten Maastricht, zijn de transfers niet inbegrepen.

Circuit de Spa-Francorchamps

Het Circuit van Spa-Francorchamps ligt in de Belgische Ardennen en is met 7 kilometer de langste baan van de Formule-1 kalender. Het circuit beschikt over 19 spannende bochten, waarvan 9x naar rechts en 10x naar links, de race wordt met de klok mee gereden en beschikt over een groot aantal plekken met inhaalmogelijkheden; actie gegarandeerd. Vanwege de ligging en het grote hoogteverschil op het parcour zijn de weersverwachtingen erg onvoorspelbaar wat spannende momenten op kan leveren.

Tickets

Hieronder staat beschreven welke tickets wij op dit moment in de verkoop hebben. De Bronze ticket is inclusief, je kunt op de plattegrond bekijken waar de andere tribunes gelegen zijn en eventueel je ticket upgraden naar één van onderstaande mooie plekken.

Bronze (inclusief)

De Bronze Ticket geeft toegang tot de staanplaatsen rondom het circuit. Neem plaats op de heuvels in het gras of verplaats jezelf rondom het circuit en geniet van het Formule 1 spektakel. Bekijk de vrije trainingen en de race vanaf geheel verschillende plaatsen!

Spa Speed Tribune (optioneel)

Bekijk de race vanaf de Speed Tribune in de Speed Corner bocht. De coureurs accelereren voor deze tribune van 190km/h naar 300km/h voordat ze bocht 10 in gaan. Dit gedeelte is één van de mooiste inhaalmogelijkheden op het circuit. Op de tribune zorgt een DJ voor een geweldige sfeer, natuurlijk is er tijdens de trainingen en de race geen muziek. Je hebt vanaf de tribune uitzicht op een groot scherm waar je de gehele race kunt volgen, tevens ontvang je 2 weken voor de race een uniek Oranje t-shirt!

Silver 2 (optioneel):

Deze tribune bevind zich aan de voet van Eau Rouge, een prachtige locatie. Je ziet de coureurs langzaam uit La Source komen, versnellen en op volle snelheid de befaamde bochtencombinatie verslinden. Actie gegarandeerd! Direct achter de tribune bevind zich de Formule 1 Fan Zone, je zult je dus geen moment vervelen in de buurt van deze tribune!

Gold 3 (optioneel)

Deze tribune bevind zich bovenaan Eau Rouge, het perfecte zicht op deze bochten combinatie. 

Gold 8 (optioneel)

Van deze tribune heb je perfect zicht op de eerste bocht van de race, er zijn in het verleden al meerdere races beslist in deze bocht. De spanning van de start, het aanremmen voor de eerste bocht. Spanning gegarandeerd! 

Statistieken

Circuit

Rondes                                     44
Lengte circuit                            7,004 km
Ronde record                            1:46.286 (Valteri Bottas, 2018)     
Meeste zeges coureurs              Michael Schumacher (6)
Meeste zeges teams                  Ferrari (17)

Resultaten van de afgelopen drie jaar

Winnaar 2019                           Charles Leclerc
Winnaar 2018                           Sebastian Vettel
Winnaar 2017                           Lewis Hamilton                 

TUI Sports reizen Bel TUI Sports op 088 - 088 58 58
Meer informatie Plattegrond Circuit Spa Francorchamps
Nieuwsbrief TUI Sports aanmelden nieuwsbrief