Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

40e Valencia Trinidad Alfonso EDP Marathon

Programma

Vrijdag 3 december 2021

Vandaag vlieg je samen met de TUI Sports reisbegeleiding naar Valencia. Na aankomst is aansluitend de transfer van ongeveer een half uur vanaf het vliegveld naar het hotel in het centrum. Nadat je bent ingecheckt, kan je deze geweldige stad gaan verkennen. Vanuit het hotel wandel je zo de winkels en toeristische hotspots tegemoet, maar ook de diverse goede en sfeervolle restaurants die de stad rijk is zijn nooit ver weg. Ook kan je aansluiten om samen met de reisbegeleiding je startnummer op te halen bij de marathon Expo, op loopafstand van het hotel.

Zaterdag 4 december 2021

Vanochtend kun je samen met ons de laatste kilometers van het parcours verkennen. Vanuit het hotel liggen zowel de start als de finish op een steenworp afstand, waardoor we de eerste en laatste kilometers van het marathonparcours op het gemak kunnen bekijken. Na een uurtje zijn we terug van een ontspannen run.

Aan het eind van de middag is het tijd voor de TUI Sports Marathon Meeting in het hotel. Jij en je supporters krijgen dan alles te horen over de marathondag. Daarbij komen het startterrein, het parcours en de finish aan bod en krijg je tips over de laatste voorbereidingen en dingen die je tijdens de marathon wel en beter niet kunt doen. Aansluitend is er een pasta party in het hotel, waar je ruimschoots de gelegenheid krijgt koolhydraten te stapelen die je de volgende dag goed kunt gebruiken.

Zondag 5 december 2021

De marathondag begint vroeg, omdat de start al om 8.30 uur is. Buiten is het dan nog koel: ideaal weer om een marathon te lopen. Vanuit het hotel wandelen we gezamenlijk naar het startterrein in de prachtige 'Stad van de Kunst en Wetenschap', waar je marathonavontuur begint en na ruim 42 km ook weer eindigt. Hier ontvang je dan ook je glimmende medaille en mag je je Valencia Marathon Finisher noemen. Aan het eind van de middag, als iedereen is teruggekeerd, blikken we met een welverdiende 'cerveza' of 'vino' gezamenlijk terug op de marathon tijdens de After the Run borrel. De avond is vrij in te vullen, maar zal vooral in het teken staan van nagenieten. Dat kan bijvoorbeeld door traditionele paella of tapas te eten, in Valencia kan dat vrijwel overal.

Maandag 6 december 2021

Op maandag kun je nog lekker doen wat je wilt. Fietsen, shoppen, lunchen aan de boulevard of door het oude centrum slenteren. Aan het eind van de middag is de terugvlucht naar Nederland, waar je in de loop van de avond aankomt en kunt terugkijken op een mooie marathonreis.

Programma onder voorbehoud!

Hotel

Hotel Barceló Valencia ligt op slechts 5 minuten lopen van start en finish van de Valencia Marathon. Ideaal dus om direct na een goed ontbijt optimaal voorbereid aan de start te verschijnen. Ook tijdens de rest van het weekend is het Barceló, wat direct aan de rand van de 'Stad van de Kunst en Wetenschap' ligt, een perfecte uitvalsbasis. Met zijn moderne en comfortabele kamers, het uitstekende restaurant, de gratis Wifi en de uitgebreide wellness faciliteiten zal het je aan niets ontbreken. Door de ligging direct aan het moderne deel van de stad, maar ook tussen de boulevard en het authentieke centrum, verblijf je op de best denkbare locatie voor een mooi marathonweekend.

Boeken supporter(s)

De genoemde prijzen zijn voor een runner inclusief Runnerspakket (startnummer). Supporters zijn echter ook van harte welkom. Zij ontvangen een korting op de reissom. In stap 2 van het boekingsproces kun je aangeven wie de runner(s) en/of supporter(s) is.

Parcours

Het parcours van de marathon van Valencia is volledig vlak en neemt je mee langs de mooiste plekken van de stad. De marathon start op het Puente de Monteolivete en eindigt op het Museo de las Ciencias Príncipe Felipe, beide in de Stad van de Kunst en Wetenschap. Tijdens de 42.195 meter loop je onder meer door het prachtige historische centrum van de stad. Zo kom je langs het Plaza Ayuntamiento, de Plaza de Toros, de Kathedraal en het langgerekte Turia park.

TUI Sports Bel TUI Sports op 088 - 088 58 58 Bekijk het fotoalbum
Meer informatie Parcours Valencia Marathon
Nieuwsbrief TUI aanmelden nieuwsbrief