Onvergetelijk avontuur naar Spitsbergen!

Loop een hele- of halve marathon door de Arctische wildernis van Svalbard (Spitsbergen), de meest noordelijke marathon ter wereld op vaste grond. De Spitsbergen Marathon is de enige marathon ter wereld met bescherming tegen ijsberen. Een werkelijk unieke ervaring! Er is ook de mogelijkheid deel te nemen aan de 10 km wedstrijd. Wij bieden een volledig verzorgde 4-daagse pakketreis aan, inclusief een directe vlucht, hotel met ontbijt, diverse diners, begeleiding en een startbewijs. Het is ook mogelijk diverse excursies en activiteiten bij te boeken!

Hotels

Je hebt de keuze uit onderstaande accommodaties.

Programma

Donderdag 3 juni 2021

Je vertrekt donderdagmorgen met een rechtstreekse vlucht vanaf Schiphol naar Svalbard (Spitsbergen), waar je halverwege de middag arriveert. Na aankomst op de luchthaven van Longyearbyen staat de touringcar klaar om je binnen 10 minuten naar je hotel, waarna je de rest van de dag vrij kan besteden. Er zijn mogelijkheden deel te nemen aan een excursie of activiteit. ‘s Avonds is er een 3-gangen diner in Huset.

Vrijdag 4 juni 2021

Ook de dag voor de Spitsbergen Marathon is vrij invulbaar. Na het ontbijt zijn er mogelijkheden om deel te nemen aan een excursie of activiteit die een halve- of hele dag duren. Aan het eind van de dag is er een Pasta Party op Camp Barentz, waar je je startnummer en de laatste informatie voor de grote dag ontvangt.

Zaterdag 5 juni 2021

Vandaag is de dag van de Spitsbergen Marathon! Na het ontbijt lopen we gezamenlijk naar het startterrein. Het startschot voor de marathon klinkt om 10.00 uur. De start van de halve marathon is om 11.30 uur en van de 10 km om 13.15 uur. Iedereen moet voor 16.00 uur binnen zijn. ‘s Avonds is er een feestelijk diner en worden de winnaars gehuldigd tijdens een internationale ceremonie / afterparty.

Zondag 6 juni 2021

Zondagmorgen is naar eigen wens in te vullen, waarbij je wederom kunt kiezen voor een excursie of activiteit. Kort na de middag verzamelen we in de lobby om gezamenlijk per touringcar terug naar het vliegveld te rijden. Later in de avond is de aankomst op Schiphol, waar je zonder twijfel kunt terugkijken op een onvergetelijke reis.

Programma onder voorbehoud!

Hotels

Je kunt een keuze maken uit 3 hotels. Het standaard hotel heeft gedeelde faciliteiten (toilet/douche) op de gang. Het superior hotel heeft de standaard faciliteiten op de kamer en het deluxe hotel is voorzien van luxe faciliteiten op de kamer. In alle hotels is er keuze uit een 1- of 2-persoonskamer (1 of 2 bedden).

Appartementen Svalbard Lodge

De appartementen bieden ruimte aan minimaal 3- tot maximaal 6 personen en zijn voorzien van eigen faciliteiten. De bewoners van de appartementen kunnen ontbijten in hotel Polfareren. Dit is in het pakket inbegrepen.

Het arrangement is inclusief:

 • Rechtstreekse TUI fly vlucht Amsterdam - Longyearbyen v.v.
 • Vlucht is inclusief 20 kg. ruimbagage en catering
 • 3 hotelovernachtingen o.b.v. logies en ontbijt
 • Transfer vliegveld - hotel v.v.
 • Nederlandse reisbegeleiding
 • 3-gangen diner in Huset (donderdag)
 • Pasta Party op Camp Barentz (vrijdag)
 • Spitsbergen Marathon diner en Afterparty (zaterdag)
 • Uniek wedstrijdshirt (bij boeking voor 01-03-2021)
 • Startbewijs, medaille, diploma en wedstrijdfoto
 • Professionele trainer en hardloopclinics
 • Registratie Noorse Atletiekunie

Exclusief:

 • Persoonlijke uitgaven
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Kosten activiteiten/excursies

Activiteiten en excursies:

Medio januari 2021 kunnen de additionele activiteiten en excursies bijgeboekt worden. De samenstelling en planning hiervan is nog niet definitief, maar de sledetocht met de husky’s, de Isfjord Safari en de excursie naar Pyramiden behoren zeker tot het programma.

Voorlopig activiteiten-overzicht:
Isfjord Safari, Husky trip, Fatbike trip, Walrus Safari, Hiking, Pyramiden, ATV Safari en de Arctic Naked Dive.

TUI Sports Bel TUI Sports op 088 - 088 58 58
Meer informatie Parcours Parcours 10km
Nieuwsbrief TUI aanmelden nieuwsbrief