Hallo Aruba! Bekijk ons aanbod

Halve marathon in hartje New York

Programma

In de dagen voorafgaand aan de United Airlines New York City Half ben je helemaal vrij om je tijd zelf in te vullen. Sightseeing, shoppen, slenteren en/of de leukste plekken om te eten en drinken afstruinen? Je dient wel zelf je startnummer op te halen en er voor te zorgen dat je er op zondagmorgen klaar voor bent.

De datum is nog niet bevestigd!

Hotels

Je hotel uitlopen en zo het kloppend hart van de stad inlopen. De door ons geselecteerde hotels liggen beide op Manhattan, het kloppend hart van New York. Daardoor wandel je zo naar de bekende highlights als Empire State Building, Rockefeller Center, Times Square en Central Park. Net als natuurlijk de talloze winkels, restaurants, musea etc. Daardoor kan je behalve de halve marathon ook slenterend meer dan voldoende kilometers maken tijdens je lange weekend New York City.

Parcours

Op zondagmorgen klinkt op Flatbush Avenue in Brooklyn het startschot voor de 13,1 mijl richting Central Park. De eerste 5 kilometer gaan in een rechte lijn naar Manhattan dat je via de Manhattan Bridge bereikt. Over Canal Street gaat het naar de FDR Drive aan de oostkant van Manhattan, langs het water. Bij 42nd Street gaat het parcours linksaf om diverse Avenues te passeren tot aan 7th Avenue en je opeens midden op Times Square loopt! Vanaf Times Square loop je richting Central Park, waar je nog een ronde van een kleine 7 kilometer aflegt tot aan de finish. Hier ontvang je je welverdiende medaille en ben je een geweldige herinnering rijker.

TUI Sports Bel TUI Sports op 088 - 088 58 58
Meer informatie Parcours Start locatie Finish locatie
Nieuwsbrief TUI aanmelden nieuwsbrief