Closer to nature, Closer to people

Verover de Limburgse heuvels alleen of samen met je vrienden of familie op de nieuwste fietsmaterialen van Shimano! Is het slecht weer? Geen probleem, dan daal je de heuvels veilig af op onze fietssimulator.

Arrangementen

We bieden verschillende mogelijkheden om het Shimano Experience Center te bezoeken, van dagarrangementen waarbij je de nieuwste materialen kunt testen tot een aantal dagen met je vrienden de Limburgse heuvels verkennen. Ook zullen verschillende evenementen aangeboden worden. Houd hiervoor de website in de gaten.

Racefiets

Ontdek uitdagende fietsroutes in Limburg met je vrienden, familie of alleen. Kom naar het Shimano Experience Center en ontdek hoe het is om met professioneel materiaal te fietsen. Geniet van het Limburgse landschap en bedwing de historische beklimmingen van Limburg. In het Shimano Experience Center kies je de racefiets van jouw dromen. Op deze racefiets zit natuurlijk het nieuwste materiaal van Shimano. Al dat fietsen kost natuurlijk energie en wij kunnen ervoor zorgen dat dit op peil wordt gehouden door een culinaire lunch in het Limburgse landschap.

je reserveert de fiets voor een dag (datum geef je aan bij reserveren). Wil je meer dagen gebruik maken van de fiets, neem contact op via sports@tui.nl

Mountainbike

Daal de ruigste trails af en bedwing de meest technische beklimmingen alleen of samen met je vrienden. Ervaar de vrijheid die de mountainbike biedt in de Limburgse bossen. Bij het Shimano Experience Center haal je the mountainbike of your dreams. Deze is voorzien van het nieuwste Shimano materiaal dat jij goed mag uittesten tijdens de tocht. Halverwege kan het energiepeil weer opgeladen worden door middel van een culinaire lunch. Alle ingrediënten voor een actieve middag zijn aanwezig, voor zowel de professionele als de beginnende mountainbiker.

je reserveert de fiets voor een dag (datum geef je aan bij reserveren). Wil je meer dagen gebruik maken van de fiets, neem contact op via sports@tui.nl

TUI Sports reizen
  • De nieuwste Shimano technologieën
  • Beleef de Limburgse natuur
  • Verschillende arrangementen
  • Overnachten op het terrein
  • Met een groep of alleen
  • Shimano Bikefitting
Bel TUI Sports op 088 - 088 58 58
Nieuwsbrief TUI Sports aanmelden nieuwsbrief