Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Toe aan een dosis zon na de donkere wintermaanden? De maand april leent zich hier perfect voor. Plak een aantal extra vakantiedagen aan Pasen en vlieg voordelig naar de aangename temperaturen van de Canarische Eilanden. Of vier een vakantie april op een verre vakantiebestemming en kom tot rust in een tropische paradijs zoals Curaçao en Aruba. Liever een nog voordelige zonbestemming? Kaapverdië is het antwoord met zijn eindeloze stranden.

In april naar de zon

Lijkt de zomervakantie ook nog zo ver weg? Toe aan vitamine D na de donkere wintermaanden? Denk eens aan een zonvakantie in april. In de maand april zijn er vele plekken in Europa als daarbuiten te vinden met zonneschijn in overvloed. Welke vakantiebestemmingen zijn aanraders tijdens een vakantie in april? Plak een paar extra vakantiedagen aan Pasen en vlieg bijvoorbeeld een weekje naar de Canarische Eilanden. De temperaturen op eilanden Tenerife en Gran Canaria kunnen al snel de 20 en 21 graden aan tikken. Of zak af naar het zuiden van Spanje waar na een kleine 3 uur vliegen de zonnige Costa’s zoals de Costa Blanca en de Costa del Sol je verwelkomen.
 

Waarheen voor een zonvakantie in april

Wil je 100 procent verzekerd zijn van warme zonnestralen en urenlange siësta’s aan zee? Kijk eens naar wat verdere bestemmingen buiten Europa waar de zon in april zeker schijnt. Een ander voordeel, in april zijn verschillende vakantiebestemmingen zeer betaalbaar. Op de tropische eilanden Aruba, Curaçao en Bonaire is het goed toeven met circa 30 graden. Ook kun je hier gewoon Nederlands spreken, ideaal toch! Een andere zonzekere bestemming voor een vakantie in april is zonder twijfel Kaapverdië. De Kaapverdische eilanden zoals Sal en Boa Vista kennen eindeloze zandstranden en goede surfspots. Kies voor verwennerij en verblijf in een luxe All Inclusive hotel van TUI.