COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI

Het tropische decor van de Caribbean

Als er één gebied is dat je exotisch kunt noemen dan is het de Carribean wel. Eilanden die omringd worden door parelwitte stranden en ongerepte koraalriffen, azuurblauw water dat onder de zon fonkelt en tropische jungles; de plaatjes van het Caribisch gebied zijn eigenlijk te mooi om waar te zijn. Helemaal als je de luxe resorts aan het strand ook meerekent. Bij TUI kun je zelfs in de wintermaanden op een van de Caribische eilanden verblijven en gewoon genieten.

Een stukje Nederland onder de zon

Een stukje tropisch Nederland. Zo kun je de ABC-eilanden Aruba, Bonaire en Curaçao wel omschrijven. Op deze Caribische eilanden kun je tijdens de luxe zonvakantie gewoon Nederlands spreken. En je tenen in het parelwitte zand begraven terwijl het thuis regent. Zie je jezelf al zitten met een heerlijke mojito bij de hand? Vergeet niet om de snorkel mee te nemen naar de Caribbean. Het gebied staat namelijk wereldwijd bekend om de kleurrijke koraalriffen vol roggen, schildpadden en anemoonvisjes. Met een goede onderwatercamera en een snorkel zit je goed.

Tijdens het coronavirus

Waar kun je nu naartoe?

Een actueel overzicht met vakantiebestemmingen waar je nu naar toe kan. Ook kun je hier doorklikken naar de maatregelen voor je vakantiebestemming. Een geldige gezondheidsverklaring is voor alle bestemmingen verplicht.

Lees meer

Een ontdekkingsreis a la Indiana Jones

Altijd al eens a la Indiana Jones een jungle-expeditie willen ondernemen? Dan zit je goed in het Caribisch gebied. Op eilanden als Jamaica en de Dominicaanse Republiek zijn de binnenlanden groen en tropisch. Laat de luxe van het strandresort even voor wat het is en ga per 4x4 op ontdekking. Kletterende watervallen tussen weelderige varens, heuse mangroves waar krokodillen zwemmen en ziplines tussen de metershoge bomen; je komt ogen tekort. Voor actievelingen een perfecte plek voor een boottocht of een hike.

Op cruise door de Caribbean

Eilandhoppen tussen de Caribische eilanden doe je bij TUI in stijl; op een luxe cruiseschip. Een cruise Caribbean staat dan ook bij velen op de bucketlist. Plons het zwembad op het bovendek in en speur de Caribische Zee af op zoek naar sporen van dolfijnen. Voor je het weet komt er een eiland in zicht en zie je de parelwitte stranden al schitteren. Natuurlijk kun je de hele dag luieren onder de zon, maar de typische pastelkleurige, koloniale architectuur van de Caribbean bekijken is net zo leuk. En fotogeniek. Vergeet ’s avonds de camera niet op te laden in je luxe hut.

Bekijk aanbod op de ABC eilanden