COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI

Kies je voor een goedkope zonvakantie? Maart is laagseizoen en veel vakanties zijn in deze maand een stuk voordeliger dan in het dure hoogseizoen. Wie in maart naar de zon wil gaat bijvoorbeeld naar Florida, dat niet voor niets de ‘Sunshine State’ heet. Heel bijzonder is ook het tropische regenwoud van Suriname. Als vakantiebestemming heeft Spanje haar sporen al verdiend: niet alleen vanwege het fijne klimaat, maar ook vanwege de rijke historie in de steden.

Populaire bestemmingen maart

Vakantie maart: ontdek Spanje of Florida

Bienvenido a España, waar de zon schijnt in maart. Laat het kwakkelweer in Nederland maar achter je en een boek zo’n heerlijke zonvakantie. Maart is in Spanje laagseizoen en daarom vaak ook een stuk goedkoper. Kies je voor een Sevilla? De historische gebouwen omzoomd door palmen, een gemiddelde temperatuur van 21 graden en onderweg de geur van oranjebloesem. Niet voor niets is Sevilla een van de meest populaire vakantiebestemmingen in maart. Ook grotendeels Spaanstalig, maar van een heel ander kaliber is wereldstad Miami, in de Amerikaanse staat Florida. Maak je vanaf wereldberoemd Miami Beach klaar voor een autorondreis door Florida. Die bijnaam ‘Sunshine State’ heeft Florida niet voor niets.
 

Suriname: Nederland in de tropen

Waarheen ga je op vakantie in maart? Wil je eens helemaal wat anders, denk dan aan Suriname, waar het ook in maart warm is. Maart is de beste reistijd voor je vakantie naar Suriname. En je kunt er gewoon Nederlands praten. Suriname bestaat voor 90% uit tropisch regenwoud. Bijzonder zijn de lodges aan de Surinamerivier: op bezoek bij de inheemsen, diep in het binnenland. De hoofdstad Paramaribo lijkt wel een groot openluchtmuseum en staat niet voor niets op de werelderfgoedlijst van UNESCO. En in het Commewijne district vind je Nederlandse koloniale plantages. En wie een Suriname reis wil afsluiten op het strand, combineert de reis met een zonvakantie op Curaçao.
 

Ook interessant

Goedkope autovakanties

Ga voordelig met TUI op autovakantie. Met eigen auto de allermooiste bestemmingen bezoeken, op eigen tempo. Maak gebruik van een actie of ga voor een budget hotel of appartement. Of ga je voor een rondreis en bezoek je meerdere bestemmingen?

Bekijk het aanbod

Korte vakanties

Een paar dagen weg uit de dagelijkse sleur tovert ongetwijfeld een smile op je gezicht. Bekijk onze korte vlieg- en autovakanties van 4, 5 of 6 dagen. Liever korter of langer weg? Vul dan hierboven bij 'Wanneer?' de gewenste reisduur in.

Bekijk de korte vakanties

Strandvakantie

Groot aanbod strandvakanties. Geniet aan de mooiste stranden op jouw droombestemming. Ook last minute strandvakanties voor de strandaanbidders.

Bekijk het aanbod