COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI

Goedkoop op vakantie buiten het hoogseizoen en de zomervakantie om? Dat kan in de maand juni. Wees de drukte voor en kies voor een vakantie juni bij TUI. Geniet in alle rust van zon, cultuur en natuur zonder massa’s toeristen om je heen. Waar je in juni ook heen wilt, op TUI.nl vind je een overzicht van de beste vakantiebestemmingen voor een get-a-way in juni. Geniet al van de zomer voordat deze officieel begonnen is.

Deze zomer iets anders?

Vakantie is hier!

Bekijk het aanbod

Ervaar de zomer in juni

Ben je al toe aan de echte zomer? Vlieg dan met TUI tijdens een zonvakantie juni de zomer tegemoet. Terwijl de lente in Nederland voortkabbelt kun je tijdens een zonvakantie in juni al chillend in zomerse temperaturen proosten op je vakantie. Wat dacht je bijvoorbeeld van een cocktail op het strand van Punta Cana in het Dominicaanse Republiek. Diepzeeduiken tussen de kleurrijke vissen in Egypte. Of All Inclusive genieten in een 4 sterren hotel van TUI in de Portugese Algarve. Heerlijk toch? The summer is magic tijdens een vakantie in juni.

Goedkoop op vakantie in juni

Een leuk voordeel van een vakantie in juni is het feit dat je lekker goedkoop op vakantie kunt gaan. Het hoogseizoen is namelijk in deze maand nog niet begonnen en dat merk je in de prijzen. Wil je in juni extra voordelig op vakantie kies dan voor een Last Minute vakantie bij TUI. Op TUI.nl vind je een overzicht voor de beste Last Minute bestemmingen. Pak bijvoorbeeld het vliegtuig naar Cyprus en dompel je onder in de mythen en legenden van dit eiland. Liever de hele dag bakken op het strand? Boek dan een Last Minute naar de Spaanse Costa del Sol. In juni heb je hier de strandbedden voor het uitkiezen!