VERSOEPELDE OMRUILGARANTIE: Geldig op huidige én nieuwe boekingen

Oktober, traditiegetrouw de maand waarin het herfstweer intrede doet in Nederland. De dagen worden korter, de zon laat zich steeds minder vaak zien en je verlangt stiekem terug naar die heerlijke zomer. Stop je regenlaarzen en paraplu nog maar even weg, want met TUI herbeleef je de zomer tijdens een zonvakantie oktober. Op TUI.nl vind je de beste zonovergoten bestemmingen voor een vakantie oktober.

“Nazomeren” in oktober

Nog niet toe aan de regen en koudere temperaturen van de herfst in oktober? Zoek dan tijdens een vakantie in oktober de zomer op en geniet van zon, zee en strand zonder de drukte van het hoogseizoen. Bestel bijvoorbeeld een drankje aan de poolbar in het luxe hotel van TUI op Lanzarote. Flaneer in de zwoele avondzon over de boulevard van de gezellige Turkse badplaats Marmaris. Of verblijf met TUI in een 4 sterren All Inclusive hotel in Mexico en dans de Mexicaanse hoedendans ‘Jarabe Tapatio’ op het strand van Playa del Carmen. Dat wordt echt genieten van de zon in oktober!

Goedkope zonvakantie in oktober

Een ander voordeel van op vakantie gaan in oktober is: je kunt buiten het hoogseizoen om op vakantie. Je betaalt dus niet de hoofdprijs voor de door jou gekozen vakantiebestemming in oktober. Met TUI vlieg je voordelig naar diverse zonbestemmingen. Voor een combinatie van zon en cultuur ben je tijdens een vakantie Cyprus aan het juiste adres. Proost met een Brandy Sour in de zon op het goede leven! Extra voordelig naar de zon in oktober doe je met de Last Minute deals van TUI. Zo pak je overmorgen al het vliegtuig naar bijvoorbeeld het Dominicaanse Republiek waar je vanuit een luxe hotel van TUI in tropische sferen de herfst even kunt vergeten.

Populaire bestemmingen