VERSOEPELDE OMRUILGARANTIE: Geldig op huidige én nieuwe boekingen
Hurghada-stad

All Inclusive Hurghada-stad

  1. All Inclusive
  2. Egypte
  3. Hurghada
  4. Hurghada-stad

Tijdens een All Inclusive Hurghada-stad draait het niet alleen om zon, zee en strand. In deze stad maak je op de souk namelijk kennis met het traditionele Egyptische leven. Voor je het weet heb je een kleurrijke sjaal op de kop getikt. Bijkomen van het struinen doe je op het gouden zandstrand aan de Rode Zee. Afkoelen kan door een snorkel te lenen in het luxe hotel en de koraalriffen van de Rode Zee te bewonderen.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Hurghada-stad vanaf Amsterdam en Eindhoven.

All Inclusive Hurghada-stad
Bekijk alle All Inclusives Hurghada-stad (22)

Een luxe zonvakantie aan de Rode Zee

Het hele jaar door van de zon genieten in een luxe hotel kun je tijdens een All Inclusive Hurghada-stad. Deze Egyptische stad ligt aan de Rode Zee en heeft zelfs in de wintermaanden warme temperaturen. TUI heeft een groot aanbod van luxe hotels in Hurghada-stad die aan het strand staan. Na een ontbijtje met vers fruit is het goed toeven onder een rieten parasol met je tenen in het gouden zand. Leen in het All Inclusive hotel zeker eens een snorkel om de onderwaterwereld van de Rode Zee te bewonderen. Vanwege de kleurrijke koralen, schildpadden en dolfijnen staat de Rode Zee wereldwijd bekend als duikparadijs. Snorkelen in Hurghada zul je nooit meer vergeten.

Het traditionele leven in de souk

Het unieke aan Hurghada-stad is dat deze bestaat uit twee delen. De meeste luxe hotels staan bij de bruisende wijk Sakkala waar ook hippe uitgaansgelegenheden en moderne winkels te vinden zijn. Het oude Hurghada, de wijk Dahar, is de plek waar de souk zich bevindt. Dompel je tijdens een All Inclusive Hurghada-stad onder in het traditionele Egyptische leven en ga in de smalle straatjes op zoek naar een kleurrijk souvenir. De marktmannen prijzen hun handelswaar luidkeels aan, dus je kunt er niet omheen. Niet vergeten af te dingen. Bij terugkomst in het luxe hotel kun je opfrissen door het zwembad in te plonsen of zoek de hamam op voor een avondje ontspanning.

Bekijk alle All Inclusives Hurghada-stad (22)