Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

All Inclusive Cattolica

Tijdens een All Inclusive Cattolica ontbreekt het je aan niks. In deze Italiaanse badplaats aan de Adriatische Zee smul je in het hotel van TUI de hele dag door van sgroppino´s en tiramisu. De calorieën verbranden kan tijdens een wandeling over de boulevard die doorloopt tot de hippe badplaats Gabicce Mare. Of loop naar het centrum van Cattolica waar op Piazza delle Fontana Danzanti regelmatig een fonteinshow te zien is.

All Inclusive Cattolica

Luxe zonvakantie aan de Italiaanse kust

Een zonnige vakantie in Italië vier je in Cattolica. Deze bruisende badplaats ligt aan de Adriatische Zee en is typisch Italiaans te noemen. Een boulevard met pizzeria’s, witte zandstranden en pleinen vol terrasjes vormen het straatbeeld. Houd je wel van een beetje luxe en word je graag in de watten gelegd? Dan is een All Inclusive Cattolica iets voor jou. In het chique hotel geniet je de hele dag door van de Italiaanse keuken. Van cappuccino bij het ontbijt tot tiramisu als toetje. En tussendoor is het aan de rand van het zwembad goed toeven met een sgroppino. Strandliefhebbers kunnen naar La Playa Cattolica lopen en hier de dag doorbrengen onder de zon.

Flaneren over de boulevard van Cattolica

’s Avonds staat tijdens de All Inclusive Cattolica de pasta carbonara voor je klaar in het luxe hotel. De calorieën wandel je er af door de boulevard van Cattolica af te struinen. Hier is het vooral tijdens zonsondergang gezellig druk. Bij de sfeervolle terrassen en ijssalons kun je de zonsondergang bewonderen met een versnapering. Wandel vervolgens naar het Piazza delle Fontane Danzanti waar in de zomermaanden fonteinshows met licht en muziek worden georganiseerd. Ben je aan het eind van de avond nog niet moe? Loop via de boulevard dan naar de naastgelegen badplaats Gabicce Mare waar het in de vele discotheken tot diep in de nacht feest is.