Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Puglia

All Inclusive Puglia

  1. All Inclusive
  2. Italië
  3. Puglia

Rustzoekers die zich graag in de watten laten leggen zullen zich helemaal thuis voelen tijdens een All Inclusive Puglia. Deze Zuid-Italiaanse regio dankt zijn gezicht aan de parelwitte zandstranden, aan de grillige kustlijn en aan het helderblauwe zeewater. Tel daar de authentieke stadjes bij op en je hebt het gezicht van Puglia te pakken. Kies bij TUI voor een All Inclusive hotel en smul iedere dag van de Italiaanse keuken.

Smullen van Puglia

Paradijselijke stranden, monumentale stadjes en rotsachtige kustlijnen vind je in overvloed in Puglia. En ondanks de pracht en praal van deze Zuid-Italiaanse regio bestaat massatoerisme hier niet. Voor rustzoekers is het dan ook een perfecte vakantiebestemming. Bij TUI breng je de zonvakantie in luxe door tijdens een All Inclusive Puglia. In het 4 sterrenhotel van TUI ontbijten met een heerlijke cappuccino en een vers gebakken ciabatta zodra je wakker wordt. Tussendoor aan de rand van het zwembad genieten van een limoncello? Ook dat hoort erbij. En ’s avonds smullen van Italiaanse pasta. Beter wordt het niet. En laat je pinpas maar op de kamer, want natuurlijk is tijdens je All Inclusive in Puglia de rekening vooraf al voldaan. 

Zonnen in schilderachtig Ugento

Een van de mooiste plekken van Puglia is de badplaats Ugento. En dat komt niet alleen door de parelwitte stranden aan de Golf van Tarente. Ook het monumentale centrum met de rijk versierde kerken en brede pleinen is enorm fotogeniek. Na het sightseeing kun je in het luxe hotel van TUI aanschuiven bij het diner en de ovengebakken pizza opeten. Laat tijdens de All Inclusive Puglia de luxe van het hotel in Ugento ook eens een middagje links liggen om te zonnen op het strand van Marina di Pescoluse. Dit Malediven van Italië dankt zijn bijnaam aan het witte zand en het blauwer dan blauwe zeewater. Dat wordt genieten.

Bekijk alle All Inclusives Puglia (2)