VERSOEPELDE OMRUILGARANTIE: Geldig op huidige én nieuwe boekingen
Giardini-Naxos

All Inclusive Giardini-Naxos

  1. All Inclusive
  2. Italië
  3. Sicilië
  4. Giardini-Naxos

Tijdens een All Inclusive Giardini-Naxos krijg je naast een eindeloos lang zandstrand ook uitzicht op de Etna cadeau! Maar ook archeologisch opgravingsgebied Naxos ligt vlakbij. Hier keer je voor even terug naar de 8e eeuw! Bij het hotel van TUI ben je weer volledig in het nú: hier geniet je van het zwembad en onbeperkt eten en drinken.

All Inclusive Giardini-Naxos
Bekijk alle All Inclusives Giardini-Naxos (1)

De eerste Griekse nederzetting van Sicilië

Wist je dat het Italiaanse Sicilië het grootste eiland van de Middellandse Zee is? En daar gaat jouw vliegvakantie naartoe, naar het oostelijk gelegen Giardini-Naxos. Deze stad heeft vulkaan de Etna als achtergronddecor én een rijke geschiedenis. Hier was de eerste Griekse nederzetting van Sicilië. Keer voor even terug in de tijd bij het archeologisch opgravingsgebied. Wat zie je in de steenresten: een tempel, theater of badhuis? Van hieruit wandel je over de lange boulevard naar de authentieke wijk Giardini, waar je de lokale Siciliaanse sfeer proeft. Dat kan aan de vissershaven met uitzicht op het hoger gelegen Taormina of op een terrasje onder het genot van Bianchino wijn. Hoewel je voor een hapje en drankje het 4 sterren hotel van TUI niet hoeft te verlaten. Je verblijft ten slotte All Inclusive in Giardini-Naxos!

Elke dag een ander strand in Giardini-Naxos

Op All Inclusive in Giardini-Naxos ben je van alle gemakken voorzien: zwembad, winkels, bars, restaurants, openluchtdiscotheken en strand direct voor de deur. Ben je op familievakantie met kinderen, dan is de kleine kermis met trampolines een aanrader. Ook even springen? Dat mag hoor! Uitleven doe je ook aan het strand. Naast zonnen kun je hier ook kiezen voor diverse watersportmogelijkheden. Wat dacht je van of kanoën? Giardini-Naxos heeft maar liefst zes stranden. Ga je naar het direct aan het centrum gelegen Giardini strand of het kiezelstrand Taormina Mare?

Bekijk alle All Inclusives Giardini-Naxos (1)