Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Vakantie Salgados

Flamingo’s spotten niet ver van huis? Dat kan tijdens een vakantie in Salgados in de Portugese Algarve! Deze badplaats aan de Atlantische Oceaan ligt direct aan natuurpark Lagoa dos Salgados, waar niet alleen flamingo’s maar ook witoogeenden leven. Vlakbij kun je een potje golfen op een van de beste banen van Portugal: Salgados Golf Course. Na de inspanning is er volop mogelijkheid voor ontspanning op het strand of in het luxe 5 sterren resort!

Vakantie Salgados

Roze flamingo’s in Salgados

Een vliegvakantie naar Salgados is meer dan een ontspannen strandvakantie aan de Atlantische Zee in de Portugese Algarve. Je gaat er ook naartoe voor de prachtige natuur! Tijdens een vakantie in Salgados kun je werken aan een mooi kleurtje op het langgerekte Praia dos Salgados Beach met zijn kliffen en rotsformaties. Maar Salgados ligt ook aan natuurpark Lagoa dos Salgados, waar je vanaf houten vlonders de roze flamingo’s van dichtbij kunt bewonderen. En misschien zie je ook de met uitsterving bedreigde witoogeend in de prachtige moerassen en wetlanden van het park. Als je hierna wegdroomt bij het zwembad van het 5 sterren hotel van TUI zie je nog steeds de prachtige vogels voor je.

Een van de beste golfbanen van Portugal

Je zonvakantie wordt ook een belevenis doordat je gaat golfen op de Salgados Golf Course, een van de beste golfbanen van Portugal. En daarnaast een zeer uitdagende golfbaan! Lukt het je tijdens deze vakantie in Salgados om de vele waterpoelen te omzeilen? Ondertussen is het genieten geblazen van de groene omgeving waarin je staat, vol met palmbomen en op de achtergrond de helderblauwe Atlantische Zee.