Team Jumbo-Vimsa hospitality arrangementen

TUI Sports biedt in samenwerking met Team Jumbo-Visma exclusieve hospitality-arrangementen aan. Hiermee ben je op een wedstrijddag onderdeel van het wielerteam. Een bijzondere ervaring voor iedere wieler- en sportliefhebber. Kik hieronder en ontdek de verschillende mogelijkheden. 

Team Jumbo-Visma Hospitality 

Op een wedstrijddag onderdeel zijn van Team Jumbo-Visma en de spanning beleven tijdens een koers, een meet & greet met één van de renners of de finish van de Tour de France van dichtbij beleven? Dat kan!

Team Jumbo-Visma biedt in samenwerking met TUI exclusieve hospitality-arrangementen aan. Een fantastische en unieke ervaring voor iedere wieler/sportliefhebber. Of u nu gaat met een vriendengroep of u wilt uw zakelijke relaties verrassen? Wij zorgen ervoor dat het een succes wordt!
Naast exclusieve hospitality-arrangementen naar de verschillende klassiekers bieden we VIP-arrangementen aan voor grotere groepen bij wedstrijden zoals de Amstel Gold Race, Hammer Race (inclusief een fietsclinic met Team Jumbo-Visma) en het Nederlands Kampioenschap.
Liever de Grand Tours zoals de Tour de France, Giro d’Italia of de Vuelta a España bezoeken? Behalve wedstrijden in de Benelux bieden Team Jumbo-Visma en TUI u de mogelijkheid om wedstrijden mee te maken tot in het hart van de koers in het buitenland.
Uiteraard is het ook mogelijk om een arrangement volledig naar uw wensen samen te stellen. Bijvoorbeeld met een hotelovernachting, een culinaire lunch, een wijnproeverij of zelfs een helikoptervlucht. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden van een maatwerkpakket voor een ervaring om nooit meer te vergeten!

Wij hopen van harte u bij een wedstrijd te ontmoeten.

TUI Sports reizen
  • Partner van Team Jumbo-Visma
  • Compleet verzorgd
  • Verschillende VIP-arrangementen
  • Meet & greet met Team Jumbo-Visma
  • Giro, Tour of Vuelta
  • Amstel Gold Race of Parijs-Roubaix
Bel TUI Sports op 088 - 088 58 58
Nieuwsbrief TUI Sports aanmelden nieuwsbrief