COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI

Kerstreizen naar een van de gezellige kerstmarkten in Duitsland, zoals Düsseldorf of Keulen? Misschien ga je wel kerstshoppen in Londen en vereer je Harrods met een bezoek. Vergeet niet de kerstboom op Trafalgar Square en de kerstmarkten van Hyde Park en bij de London Eye. En blijf je graag in eigen land? Magisch ‘Mestreech’ is in december ook omgetoverd tot een sprookjesstad, waar je kunt schaatsen op het Vrijthof en genieten van de Limburgse keuken. Welkom op de kerstmarkt van Maastricht.

Kerstshoppen: Londen here we come!

Kerstshoppen in Londen is een begrip. Vanaf november wordt de Britse hoofdstad omgetoverd in de kerstsfeer: feestelijk verlicht Oxford Street en zowel in Hyde Park als bij de Londen Eye vind je een kerstmarkt. Londen wacht op je! Ga je kerstshoppen in Londen, dan is je bezoek niet compleet zonder in ieder geval even binnen te zijn geweest in warenhuis Harrods: 90.000 vierkante meter pure luxe in kerstsfeer… wát een ervaring! Afsluiten kun je bijvoorbeeld met een kop warme chocolade op de schaatsen, bij een van de ‘ice rinks’ die ieder jaar weer het centrum van Londen sieren. Je kerstreis naar London boek je bij TUI eenvoudig met het vliegtuig, met de trein en op basis van eigen vervoer.

Kerstreizen Duitsland: Glühwein & Gemütlichkeit

Herzlich Wilkommen! Een kerstmarkt in Duitsland is voor velen dé kerstmarkt beleving. En terecht, want de kerstmarkten van steden als Aken, Düsseldorf, Keulen en Münster zijn erg geliefd. Gezellige stalletjes met lekker eten, sfeervolle muziek, typische streekproducten en Glühwein. Kortom: Duitse ‘Gemütlichkeit’ op z’n best. Dat is wat een bezoek aan een kerstmarkt in Duitsland zo leuk maakt. Vaak is er in de ‘Altstadt’ wel een ‘pop-up’ ijsbaan te vinden en heeft ieder plein zijn eigen thema.

Kerstvakantie

  • Kerstshoppen
  • Sfeervolle kerstmarkten
  • Of ga naar de zon
Bekijk het aanbod

Kerstmarkten

Bekijk het aanbod

Stedentrip december

  • Proef de kerstsfeer
  • Opwarmen met een Glühwein
  • Kerstmarkten bezoeken
Bekijk het aanbod

Limburgs trots: de kerstmarkt van Maastricht

Voor een sfeervolle kerstreis hoef je niet naar het buitenland. In de Limburgse provinciehoofdstad Maastricht opent in december op het vrijthof de sfeervolle kerstmarkt. Maastricht wordt omgetoverd tot een sprookjesstad, met in heel het centrum sfeervolle verlichting. Niet voor niets onder naam Magisch Maastricht! Op het Vrijthof vind je een reuzenrad, ijsbaan en gezellige kraampjes, onder het toeziend oog van de Sint Servaas. Ook de bourgondische keuken en het uitgebreide winkelaanbod staan hier voor je klaar. Er is zelfs een speciale wandelroute door het centrum van de stad. Zo mis je niets van de sfeervolle kerstmarkt en zie, proef en beleef je gastvrij ‘Mestreech’ op haar best.