Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Pak je koffer in, ontmoet gelijkgestemden en ontdek tijdens een van onze groepsreizen je favoriete land. In een comfortabele touringcar reis je van stad naar stad of van natuurpark naar natuurpark. Ondertussen vertelt de gids spannende verhalen. Bijvoorbeeld over de Big 5 in Afrika. Of over de bruisende steden van Amerika. Deze populaire landen kun je bij TUI ontdekken tijdens een avontuurlijke groepsrondreis. 

Met een groepsreis ontdek je de parels van je bestemming én reis je in gezelschap. TUI heeft een ruim aanbod aan groepsreizen, onder te verdelen in drie soorten:

Groepsreizen op maat

Groepsreizen op maat voor privégroepen, van A tot Z verzorgd naar je eigen wensen. Bijvoorbeeld voor je familie, school en club.

Lees meer of vraag offerte aan

Incentives & Events

Incentives & Events, verzorgde maatwerkreizen voor zakelijke reizigers. Bijvoorbeeld incentives, personeelsvereniging en relatie-events.

Lees meer of vraag offerte aan

Groepsrondreizen

Groepsrondreizen, kant-en-klare reizen waar je aansluit bij een groep. Zo ontdek je alle hoogtepunten van de mooiste bestemmingen.

Onze groepsrondreizen

Een avontuurlijke rondreis

Avonturiers opgelet! Ontdek je favoriete land met gelijkgestemden tijdens een van onze gave groepsreizen. In een comfortabele touringcar trekken de meest indrukwekkende landschappen of bruisende steden aan je voorbij. Ondertussen vertelt de gids leuke feitjes en spannende verhalen. Natuurlijk stopt de bus op de mooiste plekken zodat je die aan een nadere inspectie kunt onderwerpen. Samen met je reisgenoten natuurlijk. Wel zo gezellig. De wereld ligt aan je voeten.

Waarom TUI?

  • Marktleider in Nederland
  • Jarenlange ervaring van Kras en TUI
  • Eigen medewerkers op locatie

Op safari in Afrika

Voor velen is een safari in Afrika een once-in-a-lifetime-experience. In een open jeep naar de Big 5 speuren. Onvergetelijk! Bij TUI kun je in landen als Zuid-Afrika, Kenia en Botswana wildlife met eigen ogen bewonderen. En niet alleen vanuit een safaritruck, maar ook al wandelend of met een kano. Spannend? Ja. Veilig? Ook. Zolang je de aanwijzingen van de gids maar opvolgt. Tijdens een van de groepsreizen in Afrika kun je zelfs kiezen voor een avontuurlijk kampeerreis. Je slaapt dan in tenten middenin het dierenrijk. Hoewel, slapen? Dat ligt maar net aan de geluiden die je hoort….

De highlights van Amerika

Sightseeing in New York, filmsterren bezoeken in Los Angeles en een gokje wagen in Las Vegas. Je doet het tijdens een van de groepsreizen door Amerika. En dan hebben we het bewonderen van de Grand Canyon en de Niagara Falls nog niets eens genoemd. De Verenigde Staten is de ideale combinatie van natuur en cultuur. Het land heeft niet voor niks een magische aantrekkingskracht op vele toeristen. Bij TUI kun je kiezen voor een rondreis door Amerika waarbij je van oost naar west reist, maar ook een tour door een van deze regio’s behoort tot de mogelijkheden.