Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Camping Kamperland

Neem de geluiden van de Zeeuwse kust goed in je op, en vul je longen met de zilte zeelucht: welkom in Kamperland! Vanuit de camping in Kamperland kun je binnen no time je handdoek neerleggen op het schone Banjaardstrand, en een duik in het zeewater nemen. Na afloop smul je natuurlijk van een pan mosselen. De volgende dag rijd je in 10 minuten naar de indrukwekkende Oosterschelde stormvloedkering en Deltapark Neeltje Jans.

De Zeeuwse kust bij Kamperland

Op zoek naar een Nederlandse bestemming met een mooie ligging aan het strand, de duinen en de zee? Dan moet je in het Zeeuwse Kamperland zijn ten noorden van Zeeland in de gemeente Noord-Beveland. De 4 sterren camping in Kamperland ligt direct aan het Veerse meer, vanwaar je aan de ene kant de Zeelandbrug ziet en aan de andere kant de Oosterscheldekering. Na een ontbijtje bij de ruime, ingerichte tent sta je binnen no time op het 3 kilometer lange Banjaardstrand aan de Zeeuwse kust. Wist je dat dit een van de schoonste zeekusten van het land is? Maak een verfrissende duik in het zilte zeewater, waarna je neerstrijkt bij een van de gezellige terrasjes van het paviljoen. Een pan mosselen kan natuurlijk niet ontbreken tijdens een kampeervakantie in Kamperland! Behoefte aan een fijne wandeling na het diner? In de Kamperlandse duinen kun je urenlange wandelingen maken.

Het ‘achtste wereldwonder’ in Zeeland

Vanaf het strand kijk je uit op een van de grootste trekpleisters van Zeeland, het waterbouwwerk aan de Oosterschelde: de stormvloedkering. Vanuit de camping in Kamperland rijd je in slechts 10 minuten naar dit meest indrukwekkende bouwwerk van de Deltawerken, dat ook wel het ‘achtste wereldwonder’ wordt genoemd. Deze imposante waterkering is ruim 3 kilometer lang, en bestaat uit 65 betonnen pijlers met schuiven ertussen. Vanaf hier kun je zo door naar Deltapark Neeltje Jans, waar je de geschiedenis opnieuw kunt meemaken. Bekijk de expositie over de watersnoodramp in 1953, of ga met het hele gezin naar het waterpretpark.

Bekijk alle campings Kamperland (1)