Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Apeldoorn

Apeldoorn is dankzij de veelzijdigheid de ideale bestemming voor een korte autovakantie of weekendje weg in eigen land. Boek je een vakantie naar Apeldoorn bij TUI, dan overnacht je naast Paleis het Loo, een van de bekendste bezienswaardigheden van de Gelderse stad. Natuurliefhebber en zijn de kinderen mee? Ga dan mee op een heuse wildsafari in de Veluwe of plan een dagje uit naar de Apenheul of Julianatoren.

Vakantie Apeldoorn

Wildsafari in de Veluwe

Tijdens een vakantie in Apeldoorn kun je het stadse leven perfect combineren met natuur. Deze bruisende stad in Gelderland bevindt zich namelijk in het hart van de Veluwe, ofwel; een avontuurlijk decor om wild te spotten! Trek je wandelschoenen aan en vertrek vanuit je luxe hotel in Apeldoorn in slechts 10 minuten richting de Veluwe. Je kunt zelfs mee op een heuse wildsafari! Doordat verschillende dieren, zoals zwijnen, vossen en edelherten, zich helemaal thuis voelen in de Veluwe kun je deze gaan spotten. Ga samen met een gids op pad in een terreinwagen en je komt vast een paar van deze bosbewoners tegen.

Overnachten naast Paleis Het Loo

Maar ook aan cultuur geen gebrek tijdens een vakantie in Apeldoorn. Zeg je Apeldoorn, dan denk je waarschijnlijk al snel aan Paleis het Loo, gelegen op loopafstand van het luxe 4 sterren hotel van TUI. Dit paleis is een van de bekendste bezienswaardigheden van Apeldoorn en de ingerichte kamers en zalen tonen hoe de Oranjes er 300 jaar woonden en werkten. Tijdens een wandeling door koetshuizen, het paleispark en een museum met voorwerpen van de Oranjes voel je jezelf voor heel even een koning of koningin!

Vakantie Apeldoorn met kinderen

Zijn de kinderen mee tijdens je weekend weg in Apeldoorn? Bezoek dan beslist de Apenheul, een groen dierenpark vol loslopende apen. Misschien klimt hier wel een nieuwsgierig doodshoofdaapje op je schouder. En hebben de kids zin in een dagje pretpark? Dan is de Julianatoren met wel 60 attracties een aanrader!

Wil je een vakantie naar Apeldoorn boeken bij TUI? Houd dan onze website in de gaten. We hebben regelmatig voordelige Last Minutes en andere scherp geprijsde aanbiedingen voor een goedkope autovakantie of weekendje weg naar Apeldoorn.