Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Wassenaar

In het Koninklijke Wassenaar is het goed toeven tijdens een kampeervakantie in eigen land. Het dorp staat bekend om de luxe villa’s en indrukwekkende paleizen. Maar Wassenaar zal je ook vast iets zeggen vanwege attractiepark Duinrell en het Tikibad. Tijdens een vakantie Wassenaar kun je de hele dag spetteren in dit waterpark. Is het mooi weer? Bezoek dan het Noordzeestrand of geniet van een High Tea op landgoed De Horsten.

Vakantie Wassenaar

Last minute Wassenaar

Een vakantie vol pret. Daar draait het om tijdens een Last Minute Wassenaar. De chique plaats nabij Den Haag mag dan wel bekend staan om de dure villa´s en heuse paleisjes, maar ook Duinrell is hier te vinden. En bij TUI verblijf je tijdens de vakantie Wassenaar op het vakantiepark bij Duinrell. De ene dag de attracties in het pretpark onveilig maken en de volgende dag van de glijbanen sjezen in het Tikibad; vervelen is echt geen optie. Wedden dat de kinderen volgend jaar nóg over deze vakantie praten!

Een spetterende kampeervakantie in Wassenaar

Kamperen met kinderen? In Wassenaar is kamperen een groot avontuur te noemen. Je verblijf hier namelijk op een luxe camping bij attractiepark Duinrell. Het zwembad dat erbij hoort, het bekende Tikibad, is het grootste indoor waterpark van de Benelux. Golfslagbaden, spannende glijbanen en een Kidswaterpark zorgen ervoor dat dit de ideale plek is voor een familievakantie in eigen land. Het is wel goed om te weten dat het attractiepark van Duinrell gratis toegankelijk is voor campinggasten, maar dat je voor het Tikibad een toeslag moet betalen. Is het mooi weer? Dan kun je tijdens een vakantie Wassenaar ook het strand opzoeken en genieten van de golven van de Noordzee.

Thee drinken bij de Koning

Wist je dat Wassenaar de woonplaats van Koning Willem-Alexander is? Het luxe dorp is niet voor niks een van de duurste gemeenten van heel Nederland. Tijdens een vakantie Wassenaar kun je door de schaduwrijke lanen fietsen en de indrukwekkende villa’s en paleisjes bewonderen. Landgoed De Horsten is de plek waar onze koning samen met zijn gezin woont. Een deel van het landgoed is open voor publiek en zeker een bezoek waard. Neem een kijkje bij het historische ‘Theepaviljoen’ dat in Tudor-gotiek is gebouwd en geniet hier op het terras van een high tea. Of maak een wandeling door de paleistuin waarbij rozen, orchideeën en azalea’s zorgen voor een kleurrijk decor. Loop zeker eens naar het uitkijkpunt op de Seringenberg en bewonder De Horsten van boven.