Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

Vakantie Galé

Een vakantie in Galé betekent genieten van het beste dat de Algarve te bieden heeft. Galé ligt op een kwartier ten westen van Albufeira en heeft alles voor een Portugese strandvakantie. Hier ga je zonnebaden op een goudkleurig zandstrand, omringd door gele rotsen. En als je dorst krijgt van de zon, bestel je bij een beach bar een glas Vinho Verde. Daarnaast ook nog gaan waar je wilt? Dan boek je eenvoudig een huurauto bij.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Galé vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.

De zandstranden van Galé

Kom op vakantie naar Galé en ontdek een droombestemming in Portugal. Deze moderne badplaats ligt in de populaire vakantieregio Algarve. Toch heerst op de praia's van Galé vooral rust. Vanaf de luxe 4 sterren villa van TUI wandel je in minder dan 5 minuten naar Praia de Manuel Lourenço. Dit zandstrand ligt ingeklemd tussen de gele rotsen en is daarmee de ideale plek om in alle rust te zonnen op je badhanddoek. Iets verder naar het westen vind je het grotere zandstrand van Galé. Een extra voordeel van dit strand zijn de beach bars, waar je van de mooiste zonsondergangen geniet terwijl je nipt van een glas Vinho Verde.

Met de auto naar Albufeira

Wanneer je een huurauto bijboekt voor je vakantie in Galé, ben je vrij om te gaan waar je wilt. Zo rijd je in een kwartier naar Albufeira. Zowel overdag als 's avonds is deze stad een bezoek waard. Je dwaalt er door een doolhof van autovrije straten vol witte huizen. Onderweg kom je langs terrasjes, bars en winkels. Cultuur snuiven doe je in het archeologisch museum. Trek gekregen? Loop dan door naar de boulevard voor een portie gegrilde sardines in Portugese stijl. In de avonduren wordt Albufeira nog levendiger. De bars en discotheken openen dan hun deuren. Wie wil kan hier dansen tot de zon weer opkomt.

Bekijk alle vakanties Galé (1)