Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

Voor je het weet staat mei weer voor de deur. Denk je aan een zonvakantie in mei? In landen als Spanje en Griekenland is het goed toeven. En wat te denken van een All Inclusive in Turkije of Egypte? Op het Portugese Madeira en de Azoren begint in mei het walvisseizoen. Ze staan bovendien bekend als ‘bloemeneilanden’ en mei is dé maand om ze te beleven. Goedkope vakanties en Last Minutes in mei vind je vaak buiten de meivakantie om.

Meivakantie

Er in de meivakantie even tussenuit? Groot gelijk! Bij TUI boek je de mooiste vakanties naar jouw favoriete bestemming, of je nu dicht bij huis wil blijven of ver weg wil gaan.

Lees meer

Naar de zon in de mei

Deze mei goedkoop naar de zon? In mei gooi je in Spanje je handdoek uit aan de Costa’s of op de Canarische Eilanden. Veel zonaanbidders vinden dit de ideale vakantiebestemming. Mei biedt in Spanje vaak kans op goed weer. Met je voeten in het zand dus, achterover leunend op je ligbed tijdens je zonvakantie. In mei kun je hier trouwens ook heerlijk op het terras zitten van je vakantiehuis of hotel van TUI. Natuurlijk met tapas en een glas sangria. Ben je op zoek naar andere warme landen in mei? Denk dan eens aan zuidoost Griekenland, Turkije of Egypte voor een Last Minute of goedkope vakantie in mei. Turkije en Egypte zijn bovendien dé plekken voor wie graag in mei All Inclusive op zonvakantie gaat.

Azoren & Madeira: bijzondere vakantie in mei

Ben je toe aan eens iets anders dan je meivakantie te besteden aan een zonvakantie? Mei is op de eilanden Madeira en de Azoren het begin van het dolfijnen- en walvisseizoen. “Wauw!”… wanneer zo’n joekel ineens uit het water omhoog komt. São Miguel op de Azoren en het Portugese eiland Madeira staan bovendien bekend als de ‘bloemeneilanden’. Tijd om te wandelen. De ware bloemenzee onderweg maakt dit heel bijzondere vakantiebestemming. Mei is op Madeira ook de maand van de ‘Festas da Sé’, de feesten van de kathedraal, in het centrum van Funchal. Livemuziek, kleurige dansers, en veel lekker eten bepalen dan het beeld. Beleef je het mee samen met de locals? “Saúde!”… Proost!