Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

*Dit prijsvoorbeeld is van toepassing op de periode van maandag 28 juni t/m vrijdag 2 juli en is de vanafprijs per persoon o.b.v. een maximale bezetting van 6 pers. (type G) o.b.v. eigen vervoer. Inclusief bedlinnen/handdoeken/keukenlinnen pakket en eindschoonmaak. 

Beleef de Droomzomer van 11 juni tot en met 6 september

Samen kijken, doen, genieten

We verheugen ons enorm op de komende sportzomer. Met z'n allen schreeuwen we onze teams naar de overwinning. Dat zal deze zomer een beetje anders zijn en daarom hebben we Droompark De Zanding zo ingericht dat je toch in gezelschap met elkaar sport kunt kijken en dat unieke Oranjegevoel kunt beleven.

Boek hier jouw Droomzomer
In verband met de huidige coronamaatregelen wordt tot 1 juli een verantwoord alternatief voor de grote schermen gebruikt.
Wat je van de Droomzomer kunt verwachten

Sport kijken

Massaal gevulde pleinen en Oranjestoeten zullen we dit jaar nog niet zien maar toch kun je dat heerlijke Oranjegevoel weer meemaken tijdens de Droomzomer. Tijdens de Droomzomer worden verschillende sportevenementen getoond. Zoals de wedstrijden van Oranje, etappes uit de Tour de France, de Olympische Spelen en natuurlijk onze Max in Zandvoort. Er staan verschillende schermen verspreid over het park met stoeltjes op veilige afstand van elkaar.

Lekker zelf sporten

Je kunt kiezen uit veel sportactiviteiten onder begeleiding van professionals zoals crossfit, boksen, boogschieten, bootcamp en wandelingen. Maar ook ademsessies, yoga of ijsbaden in de rustgevende setting van de Healing Garden. Verder zijn er lezingen van bekende sporters en live muziek. Ook voor kinderen is er veel te doen tijdens de Droomzomer. Van speurtochten en sportbingo tot kampvuuravonden met marshmallows.

Sporthelden als parkdirecteur

Tijdens de gehele Droomzomer zijn er bekende Nederlandse topsporters aanwezig als Parkdirecteur. Onder andere Michael Boogerd, Leontien van Moorsel en Erben Wennemars zijn een weekend of midweek je host, geven clinics en vertellen prachtige verhalen uit eigen ervaring. Verder verzorgen ze de voor- en nabeschouwingen van een wedstrijd en maken er met hun passie voor sport een unieke sportavond van.

Droompark De Zanding

Droompark De Zanding biedt eindeloos veel mogelijkheden voor een heerlijke vakantie op de Veluwe. Voeg daar een portie sportbeleving aan toe en jouw Droomzomer is compleet. Gelegen op één van de mooiste stukjes Nederland, is het aan drie kanten omsloten door kilometers uitgestrekte natuurgebieden. Een perfecte uitvalsbasis voor mooie wandel- en fietsroutes op de heide en in de bossen, de leuke uitjes in de buurt of om even tot rust te komen.

Boek nu jouw droomzomer

Welke Droomzomer verblijfsperiode past het beste bij jou?

Ben jij een echte voetballiefhebber of gaat je hart sneller kloppen bij het zien van de Tour de France? Aan de hand van onderstaande tabel ontdek je welke verblijfsperiode het beste bij je past. Misschien is een van je sporthelden zelfs aanwezig als parkdirecteur! Daarbij zit je niet vast aan een weekend of midweek, maar kan je er ook voor kiezen om een week of langer te gaan. Zolang de aankomstdag maar op een maandag of vrijdag is.

Data Parkdirecteur Sportevenementen Arrangement
11 juni t/m 14 juni Erben Wennemars Voetbal (Nederland-Oekraïne) Boek nu
14 juni t/m18 juni Erben Wennemars Voetbal (Nederland-Oostenrijk) Boek nu
18 juni t/m 21 juni Ron Vlaar Voetbal/GP van Frankrijk Boek nu
21 juni t/m 25 juni Ron Vlaar Voetbal (Macedonië-Nederland) Boek nu
25 juni t/m 28 juni Roy Makaay Voetbal/Tour de France/GP van Oostenrijk/TT Assen Boek nu
28 juni t/m 2 juli Roy Makaay Voetbal/Tour de France/Wimbledon Boek nu
2 juli t/m 5 juli Peter Heerschop Voetbal/Tour de France/Wimbledon/GP Oostenrijk Boek nu
5 juli t/m 9 juli Peter Heerschop Voetbal/Wimbledon Boek nu
9 juli t/m 12 juli Dennis van der Geest Voetbal Finale/Tour de France/Wimbledon Boek nu
12 juli t/m 16 juli Dennis van der Geest Tour de France Boek nu
16 juli t/m 19 juli Leontien van Moorsel Tour de France/GP Groot Brittannië Boek nu
19 juli t/m 23 juli Leontien van Moorsel Talkshows vooruitblik Olympische Spelen Boek nu
23 juli t/m 26 juli Mark Huizinga Olympische Spelen Boek nu
26 juli t/m 30 juli Edith Bosch (26 t/m 29 juli) Olympische Spelen Boek nu
30 juli t/m 2 augustus Minke Booij Olympische Spelen/GP van Hongarije Boek nu
2 augustus t/m 6 augustus Minke Booij Olympische Spelen Boek nu
6 augustus t/m 9 augustus Maarten van der Weijden Olympische Spelen Boek nu
9 augustus t/m 13 augustus Maarten van der Weijden Olympische Spelen Boek nu
13 augustus t/m 16 augustus Michael Boogerd Vuelta Boek nu
16 augustus t/m 20 augustus Michael Boogerd Vuelta Boek nu
20 augustus t/m 23 augustus Theo Bos Vuelta Boek nu
23 augustus t/m 27 augustus Theo Bos Vuelta/Paralympische Spelen Boek nu
27 augustus t/m 30 augustus Manon Flier Vuelta/Paralympische Spelen/GP van België Boek nu
30 augustus t/m 3 september Manon Flier Vuelta/Paralympische Spelen Boek nu
3 september t/m 6 september Gregory Sedoc Vuelta/Paralympische Spelen/GP van Zandvoort Boek nu

Activiteiten tijdens de Droomzomer

  • Gratis sportactiviteiten onder begeleiding
  • Ontspannen treatments in de Healing Garden
  • Live entertainment, kampvuurverhalen en muziek
Bekijk activiteitenoverzicht
Onder andere deze sporthelden zijn aanwezig tijdens de Droomzomer

Erben Wennemars

Erben leerde op 4-jarige leeftijd schaatsen op de natuurijsbaan in Dalfsen. Dankzij een enorme dosis doorzettingsvermogen haalde hij op 17-jarige leeftijd de gewestelijke selectie. Vijftien jaar later was hij tweevoudig wereldkampioen sprint, meervoudig wereldkampioen 1000 en 1500 meter en wereldkampioen ploegachtervolging. Tegenwoordig is Erben schaatscommentator voor de NOS en fietst hij ook veel. Van 11 juni t/m 18 juni is Erben parkdirecteur.

Leontien van Moorsel

Leontien van Moorsel kan terugkijken op een zeer bewogen en geslaagde carrière als wielrenster. Ze is meervoudig Olympisch Kampioen, werd diverse keren wereldkampioen, staat symbool voor het succes van het Nederlandse vrouwenwielrennen en behoort tot de beste Nederlandse sporters van de 20e eeuw. Als er iemand is met een prijzenkast om jaloers op te zijn is het Leontien van Moorsel. Van 16 juli t/m 23 juli is Leontien parkdirecteur.

Dennis van der Geest

Dennis van der Geest is één van Nederlands bekendste judoka’s, die eenmaal wereldkampioen en tweemaal Europees kampioen werd. Hij nam driemaal deel aan de Spelen en won olympisch brons. Tijdens de Droomzomer geeft Dennis niet alleen een judoclinic of een inspiratiesessie, samen met zijn zoon is hij ook Droomzomer DJ! Van 9 juli t/m 16 juli is Dennis parkdirecteur.

Bekijk in dit overzicht welke sporthelden nog meer parkdirecteur zijn van één van onze Droomzomer arrangementen.’

 

 

Tip: download de app

Binnen de Droomparken app kan je kiezen voor Droompark de Zanding. De app bevat actuele en praktische informatie over het park, de faciliteiten en het uitgebreide animatie- en activiteitenprogramma van de Droomzomer. Naast de vele gratis activiteiten die standaard inbegrepen zijn (hier dient wel voor gereserveerd te worden), kunnen er via de app ook extra activiteiten tegen betaling bijgeboekt worden.

Veelgestelde vragen

Voor wie is de Droomzomer?
De Droomzomer is er voor iedereen die met familie of vrienden niets wil missen van de grote sportevents van 2021. Naast samen kijken kun je ook zelf sporten of van diverse faciliteiten op het gebied van gezondheid genieten.

Wanneer is de Droomzomer?
De Droomzomer start op vrijdag 11 juni als Nederland in de ban is van het oranjevoetbal en eindigt op maandag 6 september na afloop van een spectaculair autosportweekend. In de tussenliggende periode staat de Droomzomer in het teken van de grootste wielerrondes, maar natuurlijk ook van alle sport rechtstreeks uit Tokio. Deze vakantie boek je dus tijdens jouw favoriete sportevents.

Waar is de Droomzomer?
De Droomzomer vindt plaats op Droompark de Zanding in Otterlo. Dit premium vakantiepark bevindt zich aan de rand van de schitterende Veluwe.

De Droomzomer en corona. Hoe zit dat?
Tijdens de Droomzomer wordt de dan geldende coronaregelgeving strikt gehanteerd. De organisatie volgt daarin de voorschriften van het RIVM. De faciliteiten van Droompark de Zanding stelt de organisatie in staat om samen, maar gecontroleerd, sport te kunnen beleven. Daarmee is de Droomzomer  verantwoord en veilig.

Welke arrangementen kan ik boeken?
Je boekt jouw vakantie met premium onderkomen als midweek (ma t/m vr) of als weekend (vr t/m ma). Naast het samen kijken en beleven op grote schermen, kun je je inschrijven op een groot aantal gratis sportactiviteiten en clinics. Voor de faciliteiten op het gebied van gezondheid in de Healing Garden geldt een geringe bijdrage.

Waar en hoe reserveer ik de losse activiteiten waaraan ik wil deelnemen?
Reserveringen voor de sportactiviteiten, clinics en je plek op het terras (waar sportevents op grote schermen uitgezonden zullen worden), of faciliteiten op het gebied van gezondheid maak en beheer je via de Droomparken-app. Na het downloaden van de app kies je voor Droompark de Zanding/Veluwe. In dit menu vind je een ingang naar de Droomzomer. Na het boeken van jouw vakantie kan je met je reserveringsnummer in de app gemakkelijk alle reserveringen maken.

Ik heb geen mogelijkheid tot het downloaden van de app. Kan ik de activiteiten ook op een andere manier reserveren?
Uiteraard, zowel via de Droomparken website als bij de parklobby kun je je reserveringen in orde maken.

Waar kan ik het activiteitenoverzicht van de Droomzomer zien?
Het volledige activiteitenoverzicht vind je in de Droomparken-app, bij Droompark De Zanding.

Ik wil graag deelnemen aan de sportclinics en activiteiten maar ik weet nog niet wanneer. Kan ik tijdens mijn verblijf nog reserveringen maken?
Tijdens je verblijf op het park bestaat de mogelijkheid om met de Droomparken-app, bij de parklobby of via de Droomparken website reserveringen te maken.

Voor welke leeftijden zijn de sportactiviteiten?
De sportactiviteiten zijn er voor iedereen vanaf 12 jaar. Voor kinderen onder de 12 jaar worden er spannende sporttoernooien, speurtochten en diverse vormen van animatie georganiseerd.

Zijn de sportactiviteiten voor beginners of voor gevorderden?
De sportactiviteiten tijdens de Droomzomer zijn voor iedereen geschikt. Ongeacht of je beginnend of gevorderd bent.

Voor hoeveel personen mag ik een tafel op het terras reserveren?
Tijdens de Droomzomer worden de richtlijnen van het RIVM gehanteerd. Reserveringsaantallen zijn afhankelijk van de dan geldende regels.