Samen kijken, doen, genieten

Toe aan vakantie, maar niets missen van de grootste sport events in 2021? Dan wordt dit jouw Droomzomer! Doe mee aan uitdagende clinics. Dompel je onder in de wereld van jouw sporthelden en laat je inspireren door hun verhalen. Geniet van een ontspannen en verantwoorde shortbreak in eigen land!

Boek hier jouw Droomzomer

Wat je van de droomzomer kunt verwachten

  • Een unieke shortbreak (van maandag t/m vrijdag of vrijdag t/m maandag) in een optimaal vakantiepark en toegang tot alle faciliteiten
  • Iedere verblijfsperiode neemt een bekende Nederlander de rol van host op zich en neemt je mee in verbluffende sportverhalen van bekende sporters, voor- en nabeschouwingen van wedstrijden,…
  • Alle grote sportevents van deze zomer (voetbal, Tennis, Wielrennen, Atletiek en autosport) uitgezonden via grote schermen op gezellige en verantwoorde terrassen
  • Zomeravonden met live entertainment, kampvuurverhalen en akoestische muziek
  • Een divers aanbod aan gratis sportactiviteiten onder begeleiding zoals crossfit, boksen, boogschieten, bootcamp, wandelingen en yogalessen. Of doe mee aan een van de vele georganiseerde sporttoernooien!
  • Unieke lezingen en inspiratiesessies van bekende sporters en opiniemakers
  • Ook voor de kids valt er heel wat te beleven, van spannende speurtochten, sporttoernooien en sportbingo tot kampvuuravonden met marshmallows
  • Een kleurrijke markt boordevol sportkleding en zomerse artikelen
  • Ontspannen treatments in de Healing Garden. In deze sfeervolle omgeving word je helemaal ontspannen dankzij massages, energetische behandelingen, ademsessies, yoga, ijsbaden en meditatie (tegen geringe bijdrage)

Kijken

In de maanden juni, juli, augustus & september beleven ’s werelds grootste sport events hun rentree. Als echte fan word je getrakteerd op een zomerse cocktail van voetbal- en tennistoernooien, wielerrondes, atletiek en autosport. En wat is er leuker dan ze samen in eentterende vakantieomgeving te beleven?

Doen

Breng jezelf in beweging door mee te doen aan de vele sportclinics en activiteiten die de Droomzomer voor je in petto heeft. Verdiep je in nieuwe sporten, werk aan je conditie of verzet je zinnen met laagdrempelige vormen van inspanning. Kortom, kies wat het beste bij jou past.

Genieten

Tijdens deze unieke shortbreak draait het bovenal om genieten. Op de terrassen, aan het strand of in de uitgestrekte natuur. De speciale ‘Healing Garden’ voegt daar nog eens een dimensie aan toe. Een inspirerende plek waar jong en oud op ultieme wijze kunnen ontspannen.

Droompark De Zanding

Droompark De Zanding biedt eindeloos veel mogelijkheden voor een heerlijke vakantie op de Veluwe. Voeg daar een portie sportbeleving aan toe en jouw Droomzomer is compleet. Gelegen op één van de mooiste stukjes Nederland, is het aan drie kanten omsloten door kilometers uitgestrekte natuurgebieden. Een perfecte uitvalsbasis voor mooie wandel- en fietsroutes op de heide en in de bossen, de leuke uitjes in de buurt of om even tot rust te komen.

Boek nu jouw droomzomer

Tip

Voor elk Droompark is een aparte app te downloaden. De app 'Droompark De Zanding' bevat actuele en praktische informatie over het park, de faciliteiten en het uitgebreide animatie- en activiteitenprogramma van Droomzomer. Naast de vele gratis activiteiten die standaard inbegrepen zijn (hier dient wel voor gereserveerd te woren), kunnen er via de app ook extra activiteiten tegen geringe bijdrage geboekt worden (massages, meditatie sessies,…). Het wordt aangeraden deze app van te voren te downloaden.

Veelgestelde vragen

Voor wie is de Droomzomer?
De Droomzomer is er voor iedereen die met familie of vrienden niets wil missen van de grote sport events van 2021. Naast samen kijken kun je ook zelf sporten of van diverse faciliteiten op het gebied van gezondheid genieten.

Wanneer is de Droomzomer?
De Droomzomer start op vrijdag 11 juni als Nederland in de ban is van het oranjevoetbal en eindigt op maandag 6 september na afloop van een spectaculair autosportweekend. In de tussenliggende periode staat de Droomzomer in het teken van de grootste wielerrondes, maar natuurlijk ook van alle sport rechtstreeks uit Tokio. Deze shortbreak boek je dus tijdens jouw favoriete sport events.

Waar is de Droomzomer?
De Droomzomer vindt plaats op Droompark de Zanding in Otterlo. Dit premium vakantiepark bevindt zich aan de rand van de schitterende Veluwe.

De Droomzomer en corona. Hoe zit dat?
Tijdens de Droomzomer wordt de dan geldende coronaregelgeving strikt gehanteerd. De organisatie volgt daarin de voorschriften van het RIVM. De faciliteiten van Droompark de Zanding stelt de organisatie in staat om samen, maar gecontroleerd, sport te kunnen beleven. Daarmee is de Droomzomer  verantwoord en veilig.

Welke arrangementen kan ik boeken?
Je boekt jouw shortbreak met premium onderkomen als midweek (ma t/m vr) of als weekend (vr t/m ma). Naast het samen kijken en beleven op grote schermen, kun je je inschrijven op een groot aantal gratis sportactiviteiten en clinics. Voor de faciliteiten op het gebied van gezondheid in de Healing Garden geldt een geringe bijdrage.

Waar en hoe reserveer ik de losse activiteiten waaraan ik wil deelnemen?
Reserveringen voor de sportactiviteiten, clinics en je plek op het terras (waar sportevents op grote schermen uitgezonden zullen worden), of faciliteiten op het gebied van gezondheid maak en beheer je via de "Droomparken" app. Na het downloaden van de app kies je voor Droompark de Zanding/Veluwe. In dit menu vind je een ingang naar de Droomzomer. Na het boeken van jouw shortbreak kan je met je reserveringsnummer in de app gemakkelijk alle reserveringen maken.

Ik heb geen mogelijkheid tot het downloaden van de app. Kan ik de activiteiten ook op een andere manier reserveren?
Uiteraard, zowel via de Droomparken website als bij de parklobby kun je je reserveringen in orde maken.

Waar kan ik het activiteitenoverzicht van de Droomzomer zien?
Het volledige activiteitenoverzicht vind je in de "Droomparken" app, bij Droompark De Zanding.

Ik wil graag deelnemen aan de sportclinics en activiteiten maar ik weet nog niet wanneer. Kan ik tijdens mijn verblijf nog reserveringen maken?
Tijdens je verblijf op het park bestaat de mogelijkheid om met de "Droomparken" app, bij de parklobby of via de Droomparken website reserveringen te maken.

Voor welke leeftijden zijn de sportactiviteiten?
De sportactiviteiten zijn er voor iedereen vanaf 12 jaar. Voor kinderen onder de 12 jaar worden er spannende sporttoernooien, speurtochten en diverse vormen van animatie georganiseerd.

Zijn de sportactiviteiten voor beginners of voor gevorderden?
De sportactiviteiten tijdens de Droomzomer zijn voor iedereen geschikt. Ongeacht of je beginnend of gevorderd bent.

Voor hoeveel personen mag ik een tafel op het terras reserveren?
Tijdens de Droomzomer worden de richtlijnen van het RIVM gehanteerd. Reserveringsaantallen zijn afhankelijk van de dan geldende regels.